Düğün Hazırlığı Yapanların Yardımına Düğünümüz Var Platformu Koşuyor

Kademeli normalleşme sonrasında beklenen düğün sezonu da hareketlenmeye başladı. Kişilerin hayatlarını birleştirdiği bu en mutlu günü ise Düğünümüz Var platformu, 1,5 milyonluk takipçi güvencesiyle ölümsüzleştiriyor.

30.01.2022-10:15 - (Son Güncelleme: 30.01.2022-10:38) Düğün Hazırlığı Yapanların Yardımına Düğünümüz Var Platformu Koşuyor

Kişinin hayatındaki en özel günlerden biri olan düğün, unutulmaz anların ölümsüzleştirilmesi ile nesillerden nesillere aktarılıyor. Ancak en özel anlarınızı ölümsüzleştirecek ekibi doğru seçmek oldukça önemli. Düğünüz Var Platformu bu noktada çiftlerin yardımına koşuyor. 

SOSYAL MEDYANIN YENİ GÖZDESİ: DÜĞÜNÜMÜZ VAR PLATFORMU 

Yeni nesil düğün fotoğrafçısı Düğünümüz Var platformu, sosyal medyada yaklaşık 1,5 milyon takipçisi ile dikkatleri üzerine çekiyor. Şirket, geleneksel düğün fotoğrafçılığı hizmetini hem online alana taşıdı hem de hayallerin ötesinde dış mekânları ile devasa yatırımlar yaptı.

Günümüz alışkanlıklarından biri hâline gelen yenilikler, çoğu zaman şaşırtıcı olmuyor ve bir gelişime işaret ediyor. Fakat son dönemlerde öyle bir şey karşımıza çıktı ki “hiç aklımıza gelmezdi” dedirtti. Söz ettiğimiz şey, Düğünümüz Var’ın ta kendisi. Şirket, dünya düğün fotoğrafçılığına sadece bir yenilik getirmedi belki de kelimenin tam manasıyla tüm bilinenleri değiştirdi. 

120 KİŞİLİK BİR EKİBİYLE DÜĞÜNÜMÜZ VAR

Güçlü dijitalleşme stratejileriyle hızlı ve dikkat uyandırıcı bir büyüme ivmesi yakalayan Düğünümüz Var, insan kaynaklarına da önemli derecede yatırımlarda bulunarak, her biri alanında uzman 120 kişilik dev bir kadro oluşturdu. Şirket, markalaşma sürecini, dijital, fiziki ve insan kaynağı odaklı olarak, eş zamanlı büyüme hedefiyle sürdürüyor.

DÜĞÜNÜMÜZ VAR, NE YAPIYOR?

Düğünümüz Var, geleneksel düğün fotoğrafçılığı hizmetini, büyük bir yatırım, hayal gücü ve inovasyonla değişime uğratarak, kurumsal bir yapıya kavuşturdu. Evlilik hazırlığındaki çiftler için sadece fotoğraf ve video çekimi hizmetleri ile sınırlı kalmayan Düğünümüz Var, online rezervasyon yeniliğiyle saç - makyaj tasarımı, gelinlik kiralama ve her biri eşsiz değerde ve ihtişamlı, doğal ve romantik görsellikte olan çekim platosu seçenekleri sunuyor.

MASALSI ÇEKİM PLATOLARI

Masalsı atmosferdeki çekim mekânları ile düğün fotoğraflarını, benzersiz bir görsel dünyaya taşıyan Düğünümüz Var, evlilik hazırlığı yapan çiftlerin heyecanını oluşturuyor. İstanbul Çekim Platosu, Beykoz Gölü Çekim Mekânı, Beykoz Tarlası Çekim Mekânı ve Düğün Karavanı gibi özel konseptleriyle yeni evlenecek olan çiftlere seçenekler sunan Düğünümüz Var, son platosu için 1,5 milyon dolarlık yatırıma imza attı. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal