İstanbul’a kar yağacak mı, ne zaman yağacak? Bugün İstanbul’da kar yağışı var mı? 21 Aralık İstanbul hava durumu

Aralık ayının son günlerine girilirken İstanbul’a kar ne zaman yağacak sorusu gündemin üst sıralarına tırmanıyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün hava durumu raporlarını her gün takip edenler internete yönelerek 21 Aralık İstanbul hava durumu hakkında bilgi ediniyor. Peki İstanbul’a kar yağacak mı, ne zaman yağacak? Bugün İstanbul’da kar yağışı var mı? İşte 21 Aralık İstanbul hava durumu…

21.12.2023-12:28 - (Son Güncelleme: 21.12.2023-12:28)

Kış aylarının ortasına doğru gelinirken İstanbul’da beklenen kar yağışının Ne Zaman yaşanacağı merak konusu oldu. Her ne kadar havalar ciddi oranda soğusa da beklenen kar yağışı henüz gerçekleşmedi. Vatandaşlar bir yandan Meteoroloji’nin yaptığı tahminleri takip ederken diğer yandan da 21 Aralık İstanbul Hava Durumu hakkında bilgi edinmeye çalışıyor. Peki İstanbul’a kar yağacak mı, ne zaman yağacak? Bugün İstanbul’da kar yağışı var mı?

İstanbul’a kar ne zaman yağacak?

Hava durumu uzmanları İstanbul’a kar yağışının ay sonuna kadar gerçekleşmesini beklemiyor. Son olarak Kasım ayı içerisinde İstanbul’un yüksek kesimlerinde hafif bir kar yağışı gerçekleşmişti.

İstanbul'a Kar Yağacak Mı

Meteoroloji’nin son 5 günlük hava durumu tahminlerinde de İstanbul için kar yağışı beklenmiyor. Karın Ocak ayından sonra megakenti etkisi altına alacağı tahmin ediliyor. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal