İstanbul'a hizmet yine bakanlıktan. İBB durdu bakanlık harıl harıl çalışıyor. İşte İstanbul'a yapılacak yeni metro hattı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, eylül sonu-ekim başı gibi İstanbul'da 3 metro hattını hizmete açacaklarını belirterek, bunların Kağıthane-İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen-Tavşantepe ve Çam ve Sakura Hastanesi-Kayaşehir metroları olduğunu söyledi.

26.07.2022-10:37 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-10:37) İstanbul'a hizmet yine bakanlıktan. İBB durdu bakanlık harıl harıl çalışıyor. İşte İstanbul'a yapılacak yeni metro hattı!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Karaismailoğlu, İstanbul'da 3 metro hattını hizmete açacaklarını belirtti.

'Yüz Yüze 100 Gün Programı'

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Adil Karaismailoğlu, eylül sonu-ekim başı gibi İstanbul'da 3 metro hattını hizmete açacaklarını belirterek, bunların Kağıthane-İstanbul Havalimanı, Sabiha Gökçen-Tavşantepe ve Çam ve Sakura Hastanesi-Kayaşehir metroları olduğunu söyledi. Bakan Karaismailoğlu, 'Yüz Yüze 100 Gün Programı' kapsamında Kağıthane'de bir dizi temaslarda bulundu.

Hızlı trenle bağlı olan il sayısını 52'ye çıkaracak

Karaismailoğlu, İstanbul Havalimanı-Gayrettepe Metro Hattının İstanbul Havalimanı-Kağıthane etabının eylül sona doğru açılacağını belirterek, yıl sonuna doğru hattın tamamını devreye almayı planladıklarını kaydetti. Karaismailoğlu, 2053'e gelindiğinde hızlı trenle bağlı olan il sayısını 52'ye çıkaracaklarını bildirdi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal