25 Temmuz İstanbul Üsküdar metrosu çalışıyor mu? Üsküdar Çekmeköy metrosu ne zaman açılacak? M5 Üsküdar Çekmeköy metrosu arızalı mı?

İstanbul’un Üsküdar ilçesinde yer alan M5 Çekmeköy metrosunun çalışıp çalışmadığını öğrenmek isteyenler son gelişmeleri yakından takip ediliyor. Peki 25 Temmuz İstanbul Üsküdar metrosu çalışıyor mu? Üsküdar Çekmeköy metrosu ne zaman açılacak? M5 Üsküdar Çekmeköy metrosu arızalı mı? Tüm soruların yanıtı haberimizde...

25.07.2022-11:04 - (Son Güncelleme: 25.07.2022-11:04)

Haftanın ilk günü olan 25 Temmuz 2022 Pazartesi gününde işe gitmek için metroyu kullanmak isteyen İstanbullular Üsküdar ilçesinde yer alan M5 Çekmeköy metrosunun çalışıp çalışmadığını öğrenmek istiyor. M5 Üsküdar metrosu hakkında son gelişmeleri yakından takip etmek isteyen vatandaşlar bu nedenle araştırmalarına internet üzerinden devam ediyor. Peki 25 Temmuz İstanbul Üsküdar metrosu çalışıyor mu? Üsküdar Çekmeköy metrosu ne zaman açılacak? M5 Üsküdar Çekmeköy metrosu arızalı mı?

25 Temmuz İstanbul Üsküdar metrosu çalışıyor mu?

İstanbul Üsküdar - Çekmeköy metro hattında yaşanan teknik arıza sebebiyle M5 Üsküdar metrosunun hizmet dışı olduğu açıklandı. 

İstanbul Üsküdar metrosu

Üsküdar Çekmeköy metrosu ne zaman açılacak? 

Üsküdar Çekmeköy metrosunun açılacağı konusunda net bir tarih vermeye Metro İstanbul, sosyal medya hesabından konu hakkında ‘’M5 Üsküdar-Çekmeköy Metro Hattı'mızda teknik bir arıza nedeniyle seferlerimiz yapılamamaktadır." ifadelerini kullandı.

M5 Üsküdar Çekmeköy metro hattındaki arıza bakım çalışmaları sebebiyle seferlerin İETT otobüsleri ve ring seferleri ile yapılacağı ifade edildi. 

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal