İstanbul yine bildiğimiz gibi! Metrobüs arıza yaptı, yolcular yolda mahsur kaldı

Beylikdüzü’nden Topkapı’ya seyir halinde olan metrobüs henüz bilinmeyen bir nedenle Küçükçekmece’de Arıza yaptı. Yolcular, arıza yapan metrobüsten tahliye edildi. Metrobüs arızasından kaynaklı bekleyiş içerisinde olan vatandaşlar isyan etti.

26.07.2022-15:21 - (Son Güncelleme: 26.07.2022-15:55) İstanbul yine bildiğimiz gibi! Metrobüs arıza yaptı, yolcular yolda mahsur kaldı

Beylikdüzü’nden Topkapı’ya seyir halinde olan metrobüs Küçükçekmece’de arıza yaptı. Yaşanan arızadan sonra araçtan indirilen yolcular, başka bir metrobüsün gelmesini bekledi. O anlar kameralara anbean yansıdı.

Vatandaşlar isyan etti

Beylikdüzü’nden Topkapı’ya seyir halinde olan metrobüs henüz bilinmeyen bir nedenle Küçükçekmece’de Arıza yaptı. Yolcular, arıza yapan metrobüsten tahliye edildi. Metrobüs arızasından kaynaklı bekleyiş içerisinde olan vatandaşlar isyan etti. Metrobüs yolunda kuyruk oluşturan yolcular, uzun bir süre başka bir metrobüsün gelmesini bekledi. İhbar üzerine, metrobüsün arıza yapotığı bölgeye  Metrobüs Yol Yardım Aracı sevk edildi.

15 dakika sonra

Uzun bir süre başka bir metrobüsün gelmesini bekleyen yolcular yaklaşık 15 dakika sonra başka bir metrobüse bindirildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal