İstanbul Valiliği Duyurdu: Motokurye, Motosiklet ve Elektrikli Skuter Kullanımı Yasak!

İstanbul Valiliği, olumsuz hava şartları nedeniyle motokurye, motosiklet ve elektrikli skuter kullanımının yapılmayacağını duyurdu.

24.01.2022-12:16 - (Son Güncelleme: 24.01.2022-14:08) İstanbul Valiliği Duyurdu: Motokurye, Motosiklet ve Elektrikli Skuter Kullanımı Yasak!

Soğuk hava ile birlikte görülen kar yağışı yerlerde donma da yapabileceğinden motokurye, motosiklet ve elektrikli skuter kullanımı yapılmayacak. 

HAVA ŞARTLARI OLUMSUZ ETKİLEDİ

Valilik’ten yapılan açıklamada, il genelinde kar yağışlarının devam etmesi sebebiyle meydana gelebilecek herhangi bir kazaya karşı bir sonraki duyuruya kadar motokurye, motosiklet ve elektrikli skuter kullanımının yapılmayacağını ifade edildi.


İSTANBUL VALİLİĞİ AÇIKLADI

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, il genelinde görülen yoğun kar yağışı nedeniyle bir sonraki bildiriye kadar motokuryelik yapılmayacağını, motosiklet ve elektrikli scooterların kullanılmayacağını açıkladı. Sosyal medya hesabı üzerinden açıklamayı paylaşan Yerlikaya, ‘İstanbul’daki yoğun kar yağışı ve buzlanma nedeniyle trafik seyir ve can güvenliğini sağlamak için bir sonraki duyuruya kadar motokuryelik yapılmayacak, motosiklet ve elektrikli scooterlar kullanılmayacaktır’ ifadelerini kullandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal