İstanbul Fatih'te 'park etme' kavgası: 1'i ağır 3 kişi yaralandı!

Fatih Aksaray 'da "park etme" tartışmasından dolayı çıkan kavga silahlı kavgaya döndü. Silahlı kavga sonucu 1'i ağır 3 kişi yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

04.07.2022-17:58 - (Son Güncelleme: 04.07.2022-18:00)

Bu akılalmaz olay 15.20 civarlarında  Fatih Aksaray Mahallesi Küçük Langa Caddesi üzerinde gerçekleşti. Gelen iddialar doğrultusunda, aralarında daha önceden de husumet olan iki grup üyelerinden biri cadde üzerine arabasını park etti. Dükkanının önüne araba park edilmesini istemeyen bir kişi ise sert bir şekilde tepki gösterdi. Sözlü olarak tartışmanın sonrasında caddede silah sesleri duyuldu. 3 kişinin yaralandığı gören vatandaşlar durumu hemen vakit kaybetmeden polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olayı gerçekleştiren kişi veya kişilerde caddeden hızla uzaklaşıp kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen sağlık ekipleri 1'i ağır yaralanan 3 kişiyi ambulans ile hastaneye kaldırdı.

"Yaralıların 3'ü de dükkan sahibi burada"

2 kişi tartışırlarken bir anda 5-6 kişinin geldiğini belirten Mehmet Karakurt, “Park yüzünden tartışmışlar. Kavga eden taraflardan biri gitti. 1-2 saat sonra tekrar geldiler. 3 kişi yaralandı. 1'i ağır, 2'si hafif yaralanmışlar. Yaralıların 3'ü de akraba, aynı zamanda çantacıların esnaf komşularım. Yaralıların 3'ü de dükkan sahibi burada. Karşı taraf 5-6 kişiydi. Başta 2 kişi tartıştılar, karşı taraftan 4-5 kişi geldiler” şeklinde konuçtu.

"Kavgadan 1 saat sonra geldiler silah sıktılar"

3 kişinin yaralandığını gördüğünü söyleyen Ayaz Belge “Park kavgası ettiler park kavgası yaptılar. Çantacılara ‘Biz size ne yapacağımızı biliyoruz' dediler. Silah çekip birbirlerini vurdular. Olay 1 saat önce oldu, önce kavga ettiler. Kavgadan 1 saat sonra geldiler silah sıktılar. 3 kişi yaralandı. Biri kalbinden vuruldu. Birini markete taşıdılar. Ambulans ile hastaneye götürdüler. Ben 3 kişinin yaralandığını gördüm” açıklamalarda bulundu.

Olay yerine gönderilen çok sayıda polis ekibi ile birlikte caddenin trafiğe kapatıldığı duyuruldu. Polis ekiplerinin olayla ilgili incelemesi hala devam ediyor.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal