İstanbul Zeytinburnu'nda taksici ile motosikletli sürücü arasında kavga! Çarptı diye ezmeye kalktı: O anlara kameralara yansıdı

İstanbul Zeytinburnu’nda bir taksici ile motosikletli sürücüsü arasındaki yol verme tartışmasının ardından kovalamaca yaşandı. Motosikletli sürücüsü, bir anda frene basan taksiciye arkadan çarptı. Taksicinin geri gelerek motosikletliyi ezmeye çalıştığı anlar ise güvenlik kameralara yansıdı.

08.06.2022-17:46 - (Son Güncelleme: 08.06.2022-17:49)

Bu olay, Pazartesi günü 58. Bulvar Caddesi'nde saat 23.15 civarlarında gerçekleşti. Gelen iddialar doğrultusunda, 34 TJY plakalı taksinin sürücüsü, 34 CVF 819 plakalı motosikletin önüne kırarak yol kenarındaki müşteriyi taksiye almak istedi. Sonrasında ise motosiklet sürücüsü Abdülmuttalip Algan ile taksi sürücüsü arasında yol verme tartışması meydan geldi. Taksi sürücüsü müşteriyi almadan ilerlerlerken, motosiklet sürücüsü hızla peşine takıldı. Taksicinin bir anda fren yapmasıyla motosiklet sürücüsü taksiye arkadan çarptı.

Yaşanan kazanın sonrasında motosikletin sürücüsü Abdülmuttalip Algan ve yanında bulunan arkadaşı taksinin kapısını açmak istedi. Taksi sürücüsü aracıyla geri gelerek Algan ve arkadaşını ezmeye kalkıştı. Olayda yaralanan olmazken Algan'ın motosikletinde ve park halindeki bir otomobilde hasar meydana geldi. Motosiklet sürücüsü Algan'ın olay yerinden kaçan taksi sürücüsünden şikayetçi olduğu öğrenildi.

O anlar kameraya yansıdı

Yaşanan olay bir işyerinin güvenlik kamerası tarafından kayıt altına alındı. Kaydedilen görüntülerde, motosikletli sürücünün taksinin peşinden gittiği açık ve net şekilde gözüküyor. Taksi ani bir şekilde durunca motosikletli arkadan çarpıyor. Motosikletten inenler aracın kapısını açmaya çalışırken taksici geri gelerek onları ezmeye çalışıyor. Taksici daha sonra olay yerinden uzaklaşıyor.


'Arabayı geri geri üstüme sürdü'

Motosiklet sürücüsü Abdülmüttalip Algan, aniden fren yaptığı için vurduğunu belirterek, 'Taksi bulvarın başında müşteri almak için önüme kırıyor. Aniden ben de ona vuruyorum. Motorumda hasar oluşuyor. Ticari taksi de müşteriyi almadan kaçıyor.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Ben onun peşinden giderken bana 'Gel seni durağa götüreceğim' diyor. O hız yaptığı gibi ben hızlanıyorum. Aniden fren yapınca ben de duramayıp vurdum. Çarpmamla motordan inmem bir oldu. Bir baktım arabayı geri geri üstüme sürüp, hem bana, hem arkamda olan arkadaşıma, hem de motoruma hasar verdi. Ezmeye çalıştı' açıklamasında bulundu.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal