İstanbul Esenyurt'ta peş peşe esrarengiz ölümler: Polis inceleme başlattı

İstanbul Esenyurt'ta iki günde, iki kadın balkon ve pencereden düşerek hayatını kaybetti. Soruşturma başlatan polis ekiplerinin incelemesi devam ediyor.

27.06.2022-15:09 - (Son Güncelleme: 27.06.2022-16:48)

İstanbul Esenyurt'ta esrarengiz şekilde ölümler gerçekleşti. İki günde, iki kadın balkon ve pencereden düşerek hayatını kaybetti. Şüpheli olarak görülen iki olayla ilgili polis ekiplerinin incelemesi ise halen sürüyor.

İstanbul Esenyurt'ta 25 ve 26 Haziran tarihleri içinde, Leyla Aksu ve Nefise M. isimli kadınlar apartmanın balkonundan ve pencereden düşerek hayata gözlerini yumdular. İnönü Mahallesi'nde, 25 Haziran pazar gecesi, Leyla Aksu (25) isimli kadın yalnız yaşadığı apartmanın 4'üncü katındaki evinde balkondan düştü. Komşuların olay üzerine yapmış oldukları ihbarlarla birlikte olay yerine çok sayıda sağlık ekibi ve polis gönderildi. Sağlık ekiplerinin ilk müdahalesi sonrası kadının hayatını kaybettiği belirlendi. Aksu'nun cenazesi Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.


'Yanında birileri olabilir'

Leyla Aksu düştükten sonra olay yerine gelen Mehmet Garip kendisinin atladığını düşünmediğini belirterek konuşmasına şu şekilde devam etti, 'Önce 'Yapma' diye bir ses duyduk, sonra sokağa indik ve kızı yere düşmüş halde gördük. O anda son nefesini verip öldü.' dedi ve sözlerine şu şekilde devam etti, 'Bazı görgü tanıkları bir kişinin hızla evden çıkıp gittiğini söylüyor ama kesin olan bir şey yok henüz. Kendisinin atladığını zannetmiyorum, yanında birileri olabilir' şeklinde açıklamada bulundu.

'Önce sarktı sonra atladı'

Esenyurt'ta yaşanan ikinci ölüm olayı ise, Zafer Mahallesi'nde lüks bir rezidansta meydana geldi. Nefise M. isimli kadın, rezidansın 7'nci katındaki dairesinin penceresinden düştü. Hastaneye kaldırılan Nefise M. kurtarılamadı. Nefise M.'nin pencereden sarkıp atladığı anlar vatandaşlar tarafından cep telefonu kamerasıyla saniye saniye kaydedildi.

İbrahim Turna
ibrahim_313@outlook.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal