Esenyurt'un normal geçen bir günü yok! Hırsızdan 'Eskiyi getir, yeniyi götür' tarifesi!

Esenyurt’ta bir ayakkabıcıya gelen çift, “Eskiyi getir, yeniyi götür” tarifesiyle ayakkabı çaldı. Bir poşetle evden getirdiği eski ayakkabılarını bırakan kadın, sonrasında beğendiği ayakkabıları poşete koyarak yanındaki adamla birlikte kayıplara karıştı.

16.06.2022-12:41 - (Son Güncelleme: 16.06.2022-12:41)

Esenyurt’ta bir ayakkabıcıya gelen çift, “Eskiyi getir, yeniyi götür” tarifesiyle ayakkabı çaldı. Bir poşetle evden getirdiği eski ayakkabılarını bırakan kadın, sonrasında beğendiği ayakkabıları poşete koyarak yanındaki adamla birlikte kayıplara karıştı. Yaşanan o sıra dışı hırsızlık anları ise işyerinin güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Çift kayıplara karıştı

Akılalmaz hırsızlık olayı, geçtiğimiz gün öğle saatlerinde Esenyurt'ta bulunan Doğan Araslı Bulvarı'nda meydana  geldi. Edinilen bilgiye göre, müşteri gibi ayakkabı dükkanına girdi. Bir çift, ayakkabı modellerine bakmaya başladı. Kadın beğendiği ayakkabının ayağına uygun numarasını denediği anda, yanındaki adamda gerçekleşen hırsızlığın fark edilmemesi için kadının önünü perdeledi. İleriki süreçte kadın yanında getirdiği poşetten eski ayakkabısını çıkardı. Beğendiği modelle ayakkabısı ile yer değiştirdiği kaydedildi. Yaşanandan akılalmaz hırsızlık olayının ardından çift kayıplara karıştı. Yaşanan o hırsızlık anları işyerinin güvenlik kamerasına anbean yansıdı.

"Bizim eskiyi getir, yeniyi götür gibi bir kampanyamız yok"

Yaşanan akılalmaz hırsızlık olayı hakkında konuşan dükkan çalışanı Fatih Altuncu, “Bir çift dükkana gelerek ayakkabı bakmaya başlamış. Daha sonrasında ayakkabı beğenerek numarasını istemişler. Yanındaki adamda kadının önünde durduğu için durumu fark etmemişiz. O sırada kadın, yanında getirdiği poşetten eski ayakkabılarını çıkartmış ve beğendiği ayakkabı ile yer değiştirmiş. Biz olayı daha sonra anladık. Sayım sırasında çalınan modelden eksik olduğunu anladık. Güvenlik kamerasına baktığımızda yaşanan olayı fark ettik. Kadının bıraktığı ayakkabıları da bulduk. Tabi onları çöpe attık. Bizim eskiyi getir, yeniyi götür gibi bir kampanyamız yok. Herhalde kadın durumu o şekilde anlamış” açıklamalarında bulundu.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal