İstanbul Esenyurt'ta hasmı tarafından kulağı kesildi!

Turan K, bıçaklı bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Saldırgan cebinden çıkardığı bıçağı, sessiz sedasız arkadan yaklaşarak saldırıyı gerçekleştirdi.

29.05.2022-17:12 - (Son Güncelleme: 30.05.2022-09:46)

İstanbul Esenyurt'ta bulunan Fatih Mahallesinde bir kafede oturduğu sırada Turan K, bıçaklı bir kişi tarafından saldırıya uğradı. Daha önceden husumeti olan kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğrayan Turan K., kafede börek yediği sırada hasmı tarafından kulağı kesildi. Saldırgan cebinden çıkardığı bıçağı, sessiz sedasız arkadan yaklaşarak saldırıyı gerçekleştirdi. Saldırıyı gerçekleştiren kişi olay yerini hızla terk etti. Acı içinde kalan Turan K. hastaneye kaldırıldı. Polis ekipleri olay yerine gelerek inceleme yaptı. Şüpheli şahsı yakalamak için çalışmalar devam ediyor. Yaşan olayı dükkanın güvenlik kamerası anbean kaydetti.

"Hasmıymış galiba, öyle duyduk"

Yaşanan olayla ilgili açıklamalarda bulunan esnaf Berat Yorulmaz, "Biz burada esnafız. Bir müşteri sahibiyle birlikte oturuyorlardı. Hasmıymış galiba, öyle duyduk. Geldi adamın kulağını kesti gitti" ifadelerini kullandı.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal