Osmaniye’de Husumetliler Arasında Silahlı Kavga Yaşandı

Osmaniye’de birbirleriyle husumetli olan kişiler silahlı kavgaya tutuştu. Çıkan silahlı çatışmada 1 kişi yaralandı. Kavgada kullanılan silahlar ile beraber 3 şahıs gözaltına alındı.

04.05.2021-09:42 - (Son Güncelleme: 04.05.2021-09:42) Osmaniye’de Husumetliler Arasında Silahlı Kavga Yaşandı

Alınan bilgiye göre, Osmaniye’nin Mareşal Fevzi Çakmak Mahallesinde gerçekleşen olayda, daha önceden husumetli olan A.O. isimli şahıs ile M.B., N.A, Ö.D, ve İ.A. arasında kavga meydana geldi. Otomatik tüfek, kurusıkı tabanca, tahra ve sallama diye tabir edilen bıçağında kullanıldığı kavgada A.O. silahla vurularak yaralandı. 

YARALI KİŞİ HASTANEYE KALDIRILDI 

Yaşanan olayı çevredeki vatandaşların ihbar etmesi üzerine olay yerine sağlık ve çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Sağlık ekipleri tarafından olay yerinde ilk müdahalesi yapılan yaralı şahıs ambulansla Osmaniye Devlet Hastanesine kaldırıldı. Tedavi altına alınan yaralı A.O.’nun hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. 

ŞAHISLAR GÖZALTINA ALINDI 

Diğer yandan, olay yerine sevk edilen Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri şüphelilerin yakalanması için çalışma başlattı. 3 ev ve 2 araçta arama yapan ekipler kavgada kullanılan otomatik tüfek, kurusıkı tabanca, tahra ve sallama diye tabir edilen bıçakla beraber N.A, Ö.D, ve İ.A.’yı gözaltına aldı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal