İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden devralınan Başakşehir-Kayaşehir metro hattı vatandaşın hizmetine girmek için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, 2020 senesinde İBB'den devralınan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'nın yapım çalışmalarının bittiğini ve çok yakında hizmete açılacağını ifade etti.

02.05.2022-09:00 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-09:25) İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden devralınan Başakşehir-Kayaşehir metro hattı vatandaşın hizmetine girmek için gün sayıyor!

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, 2020 senesinde İBB'den devralınan Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'yla ilgili önemli bir açıklama yaptı.

Söz konusu açıklamada, Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir Metro Hattı'nın yapım çalışmalarında sona gelindiğinin ve projenin yakın bir tarihte hizmete açılacağı ifade edildi.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden devralınan Başakşehir-Kayaşehir metro hattı vatandaşın hizmetine girmek için gün sayıyor!

Yüzde 5 seviyesinde devralındı

Altyapı Yatırımları Genel Müdürlüğü, sosyal medya platformu Twitter üzerinden yayımladığı paylaşımda, Çam ve Sakura Şehir Hastanesi'nin metro hattının hizmete sunulması için gün sayıldığı belirtilerek, "İBB yönetimi yapmadı. Yapmayacağını söyledi. 2020 Mayıs'ta devraldık. %5 seviyesinde iken devraldığımız "Başakşehir-Çam ve Sakura Şehir Hastanesi-Kayaşehir" Metro Hattı'nda yapım çalışmalarını tamamladık! Yakında açıyoruz." açıklamalarını kaydetti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal