İBB'de görev yapan ve PKK ile bağlantısı olduğu ortaya çıkan Şafak D. adliyeye sevk edildi!

Bölücü terör örgütü PKK’nın kadrosunda olan ve dağda elinde uzun namlulu silahla birlikte fotoğrafları olduğu öğrenilmesinin ardından İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne yapılan operasyonla gözaltına alınan İBB Sosyal Hizmetler Uzmanı Şafak D., İstanbul İl Emniyet Müdürlüğü’nde gerçekleştirilen yasal işlemlerinden sonra adliyeye sevk edildi.

29.04.2022-14:06 - (Son Güncelleme: 29.04.2022-17:00) İBB'de görev yapan ve PKK ile bağlantısı olduğu ortaya çıkan Şafak D. adliyeye sevk edildi!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmet Uzmanı olarak çalışan Ş.D isimli kadın, terör örgütü PKK ile bağlantılı olması sebebiyle belediye binasında gözaltına alınmıştı. Emniyette yapılan işlemlerin ardından Ş.D adliyeye sevk edildi.

Ne olmuştu?

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, göreve geldikten sonra kısa bir süre içerisinde ilk iş olarak AK Parti zamanında belediyede görev yapan 13 bin 312 emekçiyi işten atmış sonrasında da belediyeye 33 bin civarı işçi alımı gerçekleştirmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mecliste düzenlenen bütçe görüşmelerinde bazı açıklamalarda bulunmuş ve Ekrem İmamoğlu’nun görev yaptığı süre boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe giren vatandaşlardan bazılarının terör örgütleriyle bağlantılı olduğuna vurgu yapmıştı. PKK/KCK'nın dağ kadrosunda bulunduğu ve yasa dışı eylemlerde bulunduğuna dair kayıtları bulunan örgüt mensuplarının İBB'de işe alındığı tespit edildi.

CHP'li İBB'de bir skandal daha: Belediyede görev yapan kadının PKK ile bağlantısı olduğu açıklandı!

Uzun namlulu silahla fotoğraf

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmet Uzmanı (Sosyal Çalışmacı) pozisyonunda görev yapan Şafak D. isimli kadının, 2016 senesinde Şırnak'ta PKK/KCK terör örgütü üyelerinden toplanan dokümanlarda kırsal bölgede elinde uzun namlulu silahla beraber çekilen fotoğrafı tespit edildi.

Tutuklandı

İBB'de sosyal hizmet uzmanı olarak görev yapan ve terör örgütü PKK üyeliğinden gözaltına alınan Şafak D.'nin tutuklandığı açıklandı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal