CHP'li İBB'de bir skandal daha: Belediyede görev yapan kadının PKK ile bağlantısı olduğu açıklandı!

İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yapan bir personelin terör örgütü PKK’nın kamplarında elinde silahla fotoğrafı olduğu ortaya çıktı.

27.04.2022-16:24 - (Son Güncelleme: 27.04.2022-16:42)

İBB'de Sosyal Hizmet Uzmanı olarak çalışan bir personelin PKK'nın kamplarından birinde bulunan fotoğrafta söz konusu şahsın teröristlerle birlikte çektirdiği silahlı fotoğrafları meydana çıktı. Şafak Duran adındaki kadın, bu sabah İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde çalıştığı binada emniyet ekipleri tarafından gözaltına alındı. Büyükşehir Belediye çalışanı ile ilgili soruşturma açıldığı ve sürdüğü aktarıldı. 

Terör örgütüyle bağlantısı olduğu tespit edildi

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, TBMM’de düzenlenen bütçe görüşmelerinde bir açıklama yapmış ve İmamoğlu zamanında İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne işe alınan kişilerden içlerinde terör örgütleriyle bağlantılı kişilerin olduğuna vurgu yapmıştı. 

İBB'de Sosyal Hizmet Uzmanı olarak çalışan Şafak duran isimli kadının terör örgütü PKK'lılarla beraber çektirdiği silahlı fotoğrafları ortaya çıktıktan sonra İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nde görev yaptığı sırada bu sabah gözaltına alındı. 

CHP'li İBB'de bir skandal daha: Belediyede görev yapan kadının PKK ile bağlantısı olduğu açıklandı!

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı İmamoğlu, göreve geldikten sonra kısa bir süre içerisinde ilk iş olarak AK Parti zamanında belediyede görev yapan 13 bin 312 emekçiyi işten atmış sonrasında da belediyeye 33 bin civarı işçi alımı gerçekleştirmişti. İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, mecliste düzenlenen bütçe görüşmelerinde bazı açıklamalarda bulunmuş ve Ekrem İmamoğlu’nun görev yaptığı süre boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde işe giren vatandaşlardan bazılarının terör örgütleriyle bağlantılı olduğuna vurgu yapmıştı. PKK/KCK'nın dağ kadrosunda bulunduğu ve yasa dışı eylemlerde bulunduğuna dair kayıtları bulunan örgüt mensuplarının İBB'de işe alındığı tespit edildi.

Uzun namlulu silahla fotoğraf

İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde Sosyal Hizmet Uzmanı (Sosyal Çalışmacı) pozisyonunda görev yapan Şafak D. isimli kadının, 2016 senesinde Şırnak'ta PKK/KCK terör örgütü üyelerinden toplanan dokümanlarda kırsal bölgede elinde uzun namlulu silahla beraber çekilen fotoğrafı tespit edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal