İstanbul boğazındaki gelenek devam ettiriliyor: Trabzonspor bayrağı 1915 Çanakkale Köprüsü'nde!

Spor Toto Süper Lig’de geçtiğimiz günlerde şampiyonluğu garantileyen Trabzon’un coşkusu devam ederken İstanbul Boğazındaki gelenek de devam ediyor. İstanbul’daki köprülerde Trabzonspor’un bayrağı asıldı.

02.05.2022-12:02 - (Son Güncelleme: 02.05.2022-12:02) İstanbul boğazındaki gelenek devam ettiriliyor: Trabzonspor bayrağı 1915 Çanakkale Köprüsü'nde!

Cumartesi akşamı Süper Lig’de şampiyon olmayı matematiksel olarak garantileyen Trabzonspor’un yurt genelinde kutlamaları devam ederken İstanbul Boğazındaki gelenek de sürdürülmeye devam ediyor. Öyle ki sene içerisinde şampiyon olan takımın dev bayrağı her sene olduğu gibi bu sene de köprülere asılmaya başlandı. 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asılmasının ardından şimdi de geçtiğimiz haftalarda açılışı gerçekleştirilen 1915 Çanakkale Köprüsü’nde Trabzonspor’un dev bayrağı görüldü.

İstanbul boğazındaki gelenek devam ettiriliyor: Trabzonspor bayrağı 1915 Çanakkale Köprüsü'nde!

Şampiyonluğunun ardından önce 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne sonrasında da 1915 Çanakkale Köprüsü’ne asılan dev Trabzonspor bayrağı milyonlarca taraftarın göğsünü kabartıyor.

Trabzonspor bayrağı İstanbul Boğazı'nda

Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak bitiren Trabzonspor’un bayrağı 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne asıldı.

Süper Lig'in 35’inci haftasında Fraport TAV Antalyaspor'la 2-2 berabere kalan ve lig bitmeden şampiyonluğunu ilan eden Trabzonspor’da kutlamalar sürüyor.

Cumartesiyi pazara bağlayan gece saatlerinde kulübün renkleriyle ışıklandırılan İstanbul Boğazı, dün de bordo-mavi renkli bayrakla süslenmişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal