İstanbul Belediye Başkanı İmamoğlu'nun Seçim Öncesi ve Sonrası Konuşması Birbirine Ters Düştü!

CHP’li İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesi ‘Ulaşım kesinlikle ucuzlayacak. Ulaşım kâr elde edilecek bir alan değildir’ derken seçim sonrası ‘Ulaşıma %111,2 finansal düzenleme yapıldı’ ifadelerini kullandı.

25.12.2021-10:33 - (Son Güncelleme: 25.12.2021-10:33)

Ekrem İmamoğlu, İstanbul Belediye Başkanlığı adaylığında söz vermiş olduğu vaatleri yerine getirmiyor. ‘Ulaşım kesinlikle ucuzlayacak. Yani ulaşım böyle bir kentte kar edilecek bir alan değildir’ diyen İmamoğlu, ulaşıma yaptığı %111,2 finansal düzenlemeyi açıklamasıyla oy toplamak için yaptığı bir taktik olduğu şeklinde yorumlandı. 


İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, başkanlık seçimi öncesi ulaşım hakkında vaatlerini sıralamıştı. İmamoğlu, ‘İstanbul’da ulaşım ücretlerini sembolik değerlere düşüreceğiz. Ulaşım kesinlikle ucuzlayacak. Yani ulaşım böyle bir kentte kar edilecek bir alan değildir. Gerekirse kar etmezsiniz de’ demişti. 

ULAŞIM KAR EDİLECEK BİR ALAN DEĞİL DEMİŞTİ

CHP’li İmamoğlu’nun seçim öncesi ve sonrası sunduğu vaatlerin değişimlerine bir yenisi daha eklendi. İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, seçim öncesinde ‘Ulaşım kesinlikle ucuzlayacak. Ulaşım kâr elde edilecek bir alan değildir’ derken seçim sonrası ‘Ulaşıma %111,2 finansal düzenleme yapıldı’ dedi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal