İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'ndan Sosyal Medyada Tepki Çeken Noel Yemeği Menüsü

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu, önceki günlerde zabıtlarında bulunduğu programda bütçenin yetersizliğinden dolayı sistemini dile getirmişti. İmamoğlu, Noel yemeğindeki menü sosyal medyada gündem oldu.

22.12.2021-09:45 - (Son Güncelleme: 22.12.2021-09:45)

CHP’li Ekrem İmamoğlu, 2.5 yılda belediyenin borcun yükünü artırarak borç batağına sürüklerken, Hristiyan temsilcileriyle bir araya geldiği yemekte Noel menüsü dikkat çekti. 

İmamoğlu, geçen günlerde zabıtalarla buluştuğu bir programda bütçenin yetersizliğinden yakınmıştı. Bu konuşmanın üzerinden çok geçmeden Hristiyan temsilcileriyle buluştu. Noel kutlamak için bir araya gelindiği yemekte paylaşılan menü, sosyal medyanın gündemine oturdu. İmamoğlu, Noel menüsüyle çok tepki aldı. 

BÜTÇE REVİZYONU İSTEDİ 

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun geçtiğimiz günlerde zabıtlarla bir araya geldiği programda bütçenin yetersiz olduğuyla ilgili yakınan bir konuşma yapmıştı. İBB Başkanı İmamoğlu, belediyenin 15 milyar kadar bir zararda olduğunu ifade etmişti. İmamoğlu, programda yaptığı bütçe konuşmasında şu ifadelere yer vermişti; ‘1-2 hafta önce yaptığımız hesaplamalarla bize olan yükü 15 milyar lirayı aşan bir yük olarak hesapladık 2022 bütçesini. Bir revizyon bütçe zorunluluğumuz var acilen. Bizim yeni bir revizyon bütçe yapmamız lazım mal tedariki yapamıyoruz, ihale yapamıyoruz.’

Ekrem İmamoğlu, önceki günlerde zabıtlarında bulunduğu programda bütçenin yetersizliğinden dolayı sistemini dile getirmişti. İmamoğlu, bu konuşmasının üzerine verdiği Noel yemeğindeki menü sosyal medyada gündem oldu. 


HRİSTİYAN DİNİ TEMSİLCİLERİNE NOEL YEMEĞİ 

Chp’li Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, programda yaptığı konuşmasından kısa süre sonra Hristiyan temsilcileriyle bir araya gelerek Noel yemeği organize etti. İmamoğlu’nun o yemek için hazırlanan menüsü sosyal medyanın gündemine oturdu. Menüde, ‘Portakal soslu karides, kabak çiçeği dolması, pirinç yufkasında kinoa tabule’ gibi birçok yemek çeşidi yer aldığı menü, çok sayıda kişiden sert tepki aldı. 

AÇLIK EDEBİYATININ ARDINDAN BU MENÜ

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun önceki günlerde zabıtlarla buluştuğu bir programda bütçenin yetersizliğinden dolayı yakındığı bir konuşma yapmıştı. Bu konuşmasının ardından kısa bir süre sonra Noel kutlamak için Hristiyan temsilcileriyle bir araya gelen İmamoğlu, yemekteki menüsü ile sosyal medyada gündem oldu. 


Gazeteci Zafer Şahin CHP'li Ekrem İmamoğlu’nun Hristiyan temsilcileriyle bir araya geldiği yemekteki menüsünü şu şekilde yorumladı: ‘Portakal Soslu Karides! İstanbul'da bir Noel yemeğinin menüsü. Organizasyon doğru...Yapılması iyi olmuş. Ama o kadar açlık edebiyatının ardından bu menü!! Bilemedim şimdi.’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal