İsrail ve ABD İran'ın Akaryakıt Sistemini Siber Saldırılar İle Çökertti.

İran Sivil Savunma Kurumu Başkanı yaptığı açıklamada akaryakıt sistemlerinin arızasını dış güçlere bağladı.

31.10.2021-11:45 - (Son Güncelleme: 31.10.2021-11:45)

İran Sivil Savunma Kurumu Başkanı General Gulamrıza Celali yaptığı açıklamada, benzin krizinin Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail tarafından yapılan saldırılar sonucunda ortaya çıktığını savundu.

İran Sivil Savunma Kurumu Başkanı General Gulamrıza Celali İran devlet televizyonuna yaptığı açıklamada, benzin sistemini kilitleyerek istasyonların önünde uzun araç kuyruklarının oluşmasına yol açan sorunun Amerika Birleşik Devletleri ve İsrail tarafından yapılan siber saldırılar sonucu olduğunu söyledi.

SİYONİSTLER TARAFINDAN SALDIRI ALTINDAYIZ

General Gulamrıza Celali  yaptığı açıklamada, siber saldırıların ABD ve İsrail kaynaklı olduğunu belirterek şu sözlere yer verdi; "Siber saldırı ara yazılım bölümünde gerçekleştiği ve oldukça karmaşık olduğu için temizlenmesi çok zor. Bu demir yolu ve limana yapılan saldırı ile benzerlik arz ediyor. Bize göre bu saldırı kesin olarak ABD ve Siyonistlerin vasıtasıyla yapılmıştır."

BU SALDIRI NE İLK NE DE SON OLACAK

İran'da 26 Ekim günü meydana gelen benzin dağıtım sistemi siber saldırılar nedeniyle 5 gündür hizmet veremiyor. İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi, saldırı hakkında yaptığı açıklamada şu sözleri söyledi; "ne ilk ne de son"

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal