İsrail Türk vatandaşlarının bulunduğu araca saldırdı: Hepsi hayatını kaybetti

İsrail ile Filistin arasında devam eden çatışmalar gün geçtikçe şiddetleniyor. Alınan yeni bilgilere göre Gazze’ye yardım amacıyla yola çıkan iki Türk vatandaşı, İsrail ordusu tarafından yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

23.11.2023-10:11 - (Son Güncelleme: 23.11.2023-17:22)

7 Ekim’den bu yana devam eden İsrail Hamas çatışmalarında binlerce sivil hayatını kaybetti. İsrail, Gazze Şeridi’ne yönelik saldırılarını her geçen gün şiddetlenirken yapılan yeni bir saldırı gelişmesi yaşandı.

Alınan bilgilere göre, Gazze’ye yardım amacıyla yola çıkan iki Türk vatandaşı, İsrail ordusu tarafından yapılan saldırı sonucunda hayatını kaybetti.

Hamas saldırıyı doğruladı

Haber7’nin haberine göre; 7 Ekim'den beri tansiyonun düşmediği İsrail-Filistin hattında yeni bir gelişme yaşandı.  Hamas yetkilisi, İsrail'in hava saldırısında iki Türk vatandaşının yaşamını yitirdiğini duyurdu. Yetkili, iki Türk vatandaşının bir otomobilde olduğunu ve araçtaki 5 kişinin de yaşamını yitirdiğini kaydetti.

İsrail Türk Vatandaşlarına Saldırdı

Saldırı Lübnan İsrail sınırında oldu

Gazze'ye destek için Türkiye'den yola çıkan Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal isimli 2 Türk vatandaşının, İsrail-Lübnan sınırında İsrail'in yaptığı hava saldırısı sonucu hayatını kaybettiği sosyal medyada Gündem olmuştu.

Araçta Kassam yetkilileri de vardı

Seyfullah Öztürk ve Yakup Erdal'ın bulunduğu araçta, Kassam Tugayları'nın Lübnan yapılanmasının Komutan Yardımcısı Hamid Haraz ve 3 kişinin daha bulunduğu belirtilmişti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal