Isparta'da okullar tatil mi? 4 Mart 2022 yarın Isparta'da okullar tatil mi? Isparta Valiliği son dakika açıklamaları

Ülke genelinde yaşanan kar yağışı sebebiyle Isparta Valiliği’nin son dakika açıklamaları Isparta halkının gündeminde yer alıyor. Peki Isparta'da okullar tatil mi? 4 Mart 2022 yarın Isparta'da okullar tatil mi? Soruların yanıtları haberimizde...

03.03.2022-16:55 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-16:56) Isparta'da okullar tatil mi? 4 Mart 2022 yarın Isparta'da okullar tatil mi? Isparta Valiliği son dakika açıklamaları

Türkiye’de dün akşam saatlerinde başlayan kar yağışı bugün yurdun dört bir yanında görülmeye devam ediyor. Bu nedenle Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nün yapacağı son dakika açıklamaları bir çok vatandaşın gündeminin üst basamaklarında yer alıyor. Yaşanan kar yağışı ve buzlanma sebebiyle Isparta halkı Isparta’da yarın okulların tatil edilip edilmeyeceğini merak ediyor.

Isparta’da Okullar Tatil Mi?

Meteorolojiden yapılan son dakika açıklamasına göre 3 Mart Perşembe günü Isparta, Burdur, Afyonkarahisar, Konya ve çevre illerinde kuvvetli kar yağışı bekleniyor. Isparta Valiliği ise bu uyarıları dikkate alarak 3 Mart 2022 Perşembe günü için beklenen açıklamayı yaptı. Valiliğin yaptığı açıklamaya göre 3 Mart 2022 Perşembe günü Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı olan tüm eğitim kurumları bir gün süreyle tatil edildi. Bu süre içerisinde kamu kurum ve kuruluşlarında görev alan engelli ve hamile çalışanların idari izinli sayılacağı da açıklamada yer aldı.

Isparta kar tatili

Isparta’da 4 Mart 2022 Cuma gününde okulların tatil edilip edilmeyeceği konusunda ise henüz Isparta Valiliği’nden resmi bir açıklama yapılmadı. Kar yağışının devam etmesi durumunda Isparta’da yarın da okullarda eğitime ara verileceği tahmin ediliyor. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal