Ankara'da 3 Mart'da okullar tatil olacak mı? Ankara'da yarın kar tatili var mı? Meteoroloji uyardı gözler valilik kararında!

Hava durumuna ilişkin yapılan açıklamalara göre Ankara'da 3 Mart tarihinde yoğun kar yağışı bekleniyor. Vatandaşlar bu doğrultuda okulların tatil olup olmayacağını merak ediyor. Peki Ankara'da 3 Mart tarihinde okullar tatil olacak mı? İşte detaylar...

02.03.2022-13:18 - (Son Güncelleme: 02.03.2022-13:18) Ankara'da 3 Mart'da okullar tatil olacak mı? Ankara'da yarın kar tatili var mı? Meteoroloji uyardı gözler valilik kararında!

Meteorolojiden yapılan açıklamalar kapsamında Ankara’da bu akşam yoğun kar yağışı bekleniyor. 2 Mart Çarşamba gündüz başlayan kar yağışı gün içinde kesilmesine rağmen akşam saatlerinde tekrar yağması bekleniyor. Bu akşam başlaması beklenen kar yağışı ertesi günde etkili olacak. Kar yağışının yoğunlaşmasına karşın öğrenciler ve veliler okulların tatil edilme ihtimalinin merak ediyor. Peki 3 Mart tarihinde okullar tatil olacak mı? İşte detaylar…

Hem öğrenciler hem de veliler tarafından 3 Mart tarihinde kar yağışından dolayı okulların tatil edilip edilmeyeceği merak ediliyor. Meteoroloji tarafından yapılan açıklamalara göre Ankara’da bu akşam saat 18.00’den yoğun kar yağışı bekleniyor. 

Ankara’da 3 Mart tarihinde okullar tatil olacak mı?

Ankara’daki kar yağışına ilişkin meteoroloji Ankara halkını uyardı. Yoğun kar yağışının olacağı öğrenilince okulların tatil olma ihtimali de merak edildi. Okulların tatil olup olmayacağı ise valiliğin karar vereceği bir konu. Şuan için resmi bir açıklama yapılmadığından dolayı durum belirsiz. Meteorolojinin beklediği kar yağışı görülürse Ankara’da 2 sene sonra ilk defa kar tatili görülebilir.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal