Afyon'da okullar tatil mi? 4 Mart 2022 yarın Afyon'da okullar tatil mi? Afyon Valiliği son dakika açıklamaları

Kar yağışlarının yeniden yurdu etkisine almasıyla birlikte Afyon’da yaşayan insanlar Afyon Valiliği’nin son dakika açıklamalarını dikkatle takip ediyor. Peki Afyon’da okullar tatil mi? 4 Mart 2022 yarın Afyon’da okullar tatil mi? Konu hakkında son gelişmeleri haberimizde bulabilirsiniz.

03.03.2022-16:34 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-16:35) Afyon'da okullar tatil mi? 4 Mart 2022 yarın Afyon'da okullar tatil mi? Afyon Valiliği son dakika açıklamaları

Türkiye’nin bir çok ilinde hava sıcaklığının düşmesi ve kar yağışlarının artması sonucunda valiliklerin son dakika açıklamaları dikkatle takip ediliyor. Meteorolojinin kar yağışı olacağını açıkladığı Afyonkarahisar’da yaşayan insanlar okulların yarın tatil olup olmadığını öğrenmek için arama motorları üzerinden ‘’Afyon’da okullar tatil mi? 4 Mart 2022 yarın Afyon’da okullar tatil mi?’’ sorularının yanıtlarını araştırmaya başladı.

Afyon okullar tatil mi

Afyon’da Okullar Tatil Mi?

Afyon Valiliği yaptığı açıklamasında kar yağışının il genelinde olumsuz durumlara yol açma ihtimalinden dolay 3 Mart 2022 Perşembe günü eğitime bir günlük ara verildiğini duyurmuştu. İl genelini kapsayacak olan tatilin 4 Mart 2022 Cuma günü de devam edip etmeyeceği henüz netlik kazanmadı.

Afyon Valiliği, resmi Twitter hesabından yaptığı açıklamada "Afyonkarahisar'da devam eden yoğun kar yağışı ve sabaha doğru oluşacak buzlanma nedeniyle, tüm il genelinde okullar bir gün (3 Şubat 2022 Perşembe) süreyle tatil edilmiştir. Tüm öğrencilerin, bir günlük kar tatilini kitap okuyarak geçirmesini istiyoruz." ifadelerine yer vermişti.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal