Isparta'da korkutan olay: 5 katlı binanın kontrollü yıkımında panik yaşandı!

Isparta’nın Yalvaç ilçesinde 5 katlı binanın kontrollü yıkımı esnasında iş makinesinin darbesiyle bir anda çöken bina, bütün alanı ve mahalleyi toz bulutu altında bırakırken, ekipler ve çevredeki vatandaşlar kaçarak uzaklaştı. O anlar çevredeki bir binanın güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi

11.04.2022-16:16 - (Son Güncelleme: 11.04.2022-16:36)

Meyana gelen bu korkunç olay, Isparta'ya bağlı Yalvaç ilçesi Pazar Aşağı Mahallesi Uluyol Caddesi'nde gerçekleşti. Gelen bilgiler doğrultusunda, kentsel dönüşüm projesi çerçevesinde 5 katlı bir binanın yıkım çalışması için ekipler ve iş makineleri binaya müdahale ederken, iş makinesinin taşıyıcı kolonlara vurmaya başlamasıyla 5 katlı bina bir anda çöktü.


O anlar kameralara takıldı

Olay sırasında çalışan ekipler ve etraftaki vatandaşlar panik içinde koşarak bölgeden uzaklaştılar. O anlar ise güvenlik kameraları tarafından tek tek kaydedildi.

Ekipler büyük bir hızla kaçtı

Ekiplerin büyük bir hızla kaçışı ve ortaya çıkan büyük toz bulutu vatandaşı titretti. Olayda kimse yara almazken, yakında oturan ve dükkanı bulunan vatandaşlar ise bir süreliğine tahliye edildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal