Isparta'da elektrikler kesildi mi, ne zaman gelecek? Isparta elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Kar yağışı sonrası elektrik sorunu

Gelen son dakika haberlerine göre, Isparta 'nın bazı mahalle ve ilçelerinde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı etkisi ile elektrik kesintisi yaşandı. Isparta 'da meydana gelen elektrik kesintisinin sebebinin detaylı olarak incelenmeye başlanması ile birlikte Isparta 'da ne zaman elektrikler geri gelecek? Isparta 'da yine mi elektrik kesintisi başladı? şeklindeki sorularında cevapları merak edilerek araştırma konusu oldu.

03.03.2022-15:01 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-15:05) Isparta'da elektrikler kesildi mi, ne zaman gelecek? Isparta elektrik kesintisi kaç saat sürecek? Kar yağışı sonrası elektrik sorunu

Isparta 'da elektrikler ne zaman geri gelecek sorusunun cevabı günün en çok merak edilen konuları arasında yer almaktadır. Uzmanlar tarafından dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sebebi ile Isparta 'da elektrik kesintisinin yaşanmasında ki en temel sebep olarak olumsuz hava koşulları gösterilmektedir. Peki Isparta 'da elektrikler ne zaman geri gelecek? Isparta 'da yine mi elektrik kesintisi yaşandı? sorularının cevaplarını haberimizin içeriğinde öğrenebilirsiniz.


Isparta 'da elektrikler ne zaman geri gelecek?

Isparta 'da yer alan bazı mahalle ve ilçelerde dün akşam saatlerinde başlayan yoğun kar yağışı sebebi ile elektrik kesintisi yaşandı. Elektrik tellerinde biriken kar sebebi ile ana artellerde kopmalar yaşandı ve bu durum kent merkezinde yer alan bazı mahallelerde de elektrik kesintisi yaşanmasına yol açtı. 

Çevre illerde bulunan bazı elektrik dağıtım şirketleri ise kentte meydana gelen arızalara müdahale edilmesine yardım etmek için destek ekipleri gönderdi. Kar ile mücadele çalışmalarına hem Devlet Su İşleri ekipleri hem de Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri de destek vermektedirler. Konya Büyükşehir Belediyesinden yardım için gelen ekipler de kentte yapılan kar küreme çalışması ile tuzlama çalışmalarına katıldılar. Diğer yandan ise Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanı olan Yunus Sezer 'de haberi alır almaz derhal Isparta 'ya geldi ve yapılan onarım çalışmalarını yerinde bizzat inceleyeceğini aktardı. Fakat, Isparta 'da elektriklerin ne zaman tekrardan geleceği konusunda ise yetkililer tarafından henüz net bir açıklama gelmedi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal