Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’ndan Isparta Açıklaması: 10 Yıllık Olağan Arıza Bir Günde Oldu

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yoğun kar yağışı nedeniyle Isparta’da yaşanan elektrik kesintisiyle ilgili açıklamalarda bulundu.

08.02.2022-15:52 - (Son Güncelleme: 08.02.2022-17:33) Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı’ndan Isparta Açıklaması: 10 Yıllık Olağan Arıza Bir Günde Oldu

Son dakika gelen bilgilere göre Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, Isparta’da yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklama yaptı. Bakan Dönmez, ‘Sadece 7 köyde elektrik kesintisi söz konusu.’ ifadelerine yer verdi. 

10 YILLIK OLAĞAN ARIZA 1 GÜNDE OLDU

Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, yoğun kar yağışının yaşandığı Isparta’da yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklama yaptı. Dönmez, ‘Sadece 7 köyde elektrik kesintisi söz konusu. 10 bin 800 KM'lik bir elektrik ağı var. Bu Edirne'den Kars'a kadar bir mesafe gibi bir ağ. 10 yıllık olağan arıza 1 günde oldu’ diye konuştu.


FATURA TAHSİLATLARI 1 AY SÜREYLE ERTELENDİ

Isparta’da yaşanan elektrik kesintilerine ilişkin açıklamalarda bulunan Bakan Dönmez, sözlerine şöyle devam etti; ‘Ekiplerimiz canını dişine takarak bu mücadeleyi sürdürdüler. Buradan bir hususu tekrar sizlerle paylaşmak istiyorum 3 Şubat tarihinden itibaren vatandaşlarımızın elektrik faturaları okunmadı. Faturaların tahsilatını da 1 ay süre ile erteliyoruz.

En kısa süre içerisinde burada telafi çalışmalarımıza başlayacağız. Bazı sosyal medyada, gazete ve TV’lerde çıkan Haber ve yorumları da gördük. Kendi saflarını sıklaştırmaya çalışanlar ucuz siyaset yaptılar. Biz gerçekleri paylaştık. Devletimiz olayın ilk gününden itibaren yörede vatandaşımız ile birlikte omuz omuza çalıştı.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal