Işın Karaca’dan Hakan Taşıyan Açıklaması

Çoklu organ yetmezliği nedeniyle sağlık sorunları yaşayan Hakan Taşıyan’dan müjdeli haber geldi. Işın Karaca, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımla Taşıyan’ın organ nakline ihtiyacının olmadığını söyledi.

21.10.2020-15:30 - (Son Güncelleme: 09.12.2020-16:57) Işın Karaca’dan Hakan Taşıyan Açıklaması

Hakan Taşıyan’ın ciddi sağlık sorunları yaşadığı ortaya çıkmasının ardından Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, şarkıcının tedavisi için harekete geçti. Işın Karaca ise ünlü şarkıcının organ nakline ihtiyacının olmadığını duyurdu.

Arabesk müziğinin usta isimlerinden Hakan Taşıyan, çıkan haberlerin ardından hastanede tedaviye alındı. Orhan Gencebay ve eşi Sevim Emre, sanatçının hastanede tedavisine devam edilmedi için harekete geçti. Işın Karaca ise sosyal medyada yaptığı paylaşımda Taşıyan’ın sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

‘ORGAN NAKLİNE İHTİYACI YOK’

Işın Karaca, sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı: ‘Sevim Emre Gencebay'dan aldığım bilgiye göre sevgili Hakan Taşıyan şu an da hastanede tedaviye alınmış ve en güzel haber de organ nakline ihtiyacı olmaması. Buradan bu müzisyen kardeşimize sahip çıkan Sağlık Bakanlığı ve tüm sağlıkçılarımıza şükranlarımızı sunuyorum’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal