Hakan Taşıyan Organ Nakli Bekliyor

Arabesk müziğinin sevilen ismi Hakan Taşıyan'dan üzen haber geldi. Sağlık sorunları yaşayan Taşıyan, rahatsızlanarak hastaneye kaldırıldı. Ünlü sanatçının, organ nakli beklediği öğrenildi.

20.10.2020-15:36 - (Son Güncelleme: 09.12.2020-16:58)

90'lı yıllarda seslendirdiği arabesk şarkılarla geniş bir hayran kitlesine ulaşan Hakan Taşıyan’ın ayağındaki ağrılarla başlayan hastalığı, karaciğer ve böbrek rahatsızlığına kadar ilerledi.

UçanKuş TV ise ünlü sanatçıyı evinde ziyaret etti. ‘Hayatın İçinden’ adlı programda, Hakan Taşıyan’ın ciddi sağlık sorunlarıyla savaştığı belirterek, sanatçının gurundan dolayı bu durumu gizli tuttuğunu belitildi.

‘HAKAN TAŞIYAN ÖLÜM DÖŞEĞİNDE’

Erol Köse, canlı yayında şu ifadeleri kullandı: ‘Alkol bütün kötülüklerin anasıdır. Artık o konulara girmenin anlamı yok. O veya bu sebeple Hakan Taşıyan çoklu organ yetmezliği yaşıyor. Durumu hafifletmeye gerek yok. Hakan Taşıyan ölüm döşeğinde. Çok gururlu bir insan. Kimselere derdini açmak istemiyor. Buradan devlet yetkililerimize, hayırsever izleyicilerimize sesleniyorum. Bu değerli sanatçıyı göz göre göre kaybetmeyelim. Kendisi Ankara'da yaşıyor. Uygun bir donör aranıyor... Çok acil böbrek ve karaciğer nakli yapılması gerekiyor’

KONUŞMAKTA BİLE ZORLANDI!

Konuşmakta bile zorlanan Hakan Taşıyan’ın arkadaşı Hakan Yılmaz ise şunları söyledi: ‘Organ nakil ameliyatı her hastanede gerçekleşmiyor, böbrek ve karaciğer nakli için hem maddi hem manevi desteğe ihtiyacı var’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal