İrlandalı sporcu Conor McGrergor Chelsea'nin yeni taliplisi oldu!

İrlandalı ünlü dövüşçü Conor McGregor, sosyal medyadan yaptığı bir paylaşımla, Rus milyarder Roman Abramovich'in satışa çıkardığı Premier Lig takımı Chelsea'ye talip olduğunu aktardı.

03.03.2022-14:55 - (Son Güncelleme: 03.03.2022-14:55) İrlandalı sporcu Conor McGrergor Chelsea'nin yeni taliplisi oldu!

İngiliz ekibi Chelsea'nın sahibi olan Rus milyarder Roman Abramovich, Chelsea'yi devredeceğini duyurmuştu. Rusya'nın, Ukrayna'yı işgali sonrasında Avrupa'da ve İngiltere'de Rus şirketlere yaptığı yaptırımlar nedeniyle Roman Abramovich'in böyle bir karar aldığı öğrenilmişti. Roman Abramovich'in devretmek istediği kulübe çok sürpriz bir talip çıktı.

Ünlü dövüşcü mcgregor chelsea'yi almak istediğini belirtti

Ünlü dövüşçüden şaşırtan hamle

Tarihi dev başarılarla dolu olan köklü İngiliz ekibine çok sürpriz bir talip çıktı. Karma dövüş sporcusu Conor McGregor, sosyal medya hesabı üzerinden dikkat çeken bir paylaşımda bulunarak 3 milyar sterline satılacağı söylenen Chelsea'yi almak istediğini aktardı. McGregor, 2021 yılında Forbes dergisi tarafından yılın en çok kazanan sporcusu olarak duyurulmuştu. İrlandalı sporcunun niyetinin ciddi olması durumunda kulübü bir konsorsiyum ile alması beklenmekte. Ayrıca Conor McGregor'un futbolla aşırı ilgilendiği ve Manchester United'ı desteklendiği bilinmekte.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal