İrfan Can Kahveci Transferindeki Engel Ortaya Çıktı!

Süper Lig'de transfer döneminin başlamasıyla birlikte Galatasaray'ın transfer listesindeki isimlerin başında yer alan Medipol Başakşehir'in yıldız oyuncusu İrfan Can Kahveci için uzun süredir devam eden pazarlıkların sonuca ulaşamamasının nedeni belli oldu.

17.01.2021-15:20 - (Son Güncelleme: 17.01.2021-15:19) İrfan Can Kahveci Transferindeki Engel Ortaya Çıktı!
Galatasaray cephesinde özellikle teknik direktör Fatih Terim'in ısrarla istediği isimlerden biri olan İrfan Can için sarı kırmızılı yönetim uzunca bir süredir yoğum mesai harcıyor.

Sarı-Kırmızılılar İrfa Can transferinde ısrarcı olsa da Başakşehir kulübü bir sonraki transferde yer alan yüzde 25'lik madde nedeniyle Gençlerbirliği'ne ödeyeceği rakam yüzünden bonsvervis bedelinde indirime gitmeye yanaşmıyor.

İrfan Can Kahveci 2017 yılında 1.6 milyon Euro ve bir sonraki satıştan yüzde 25'lik pay karşılığı Gençlerbirliği'nden Başakşehir'e transfer olmuştu.

Galatasaray cephesi ise Başakşehir'in indirime gitmemesine rağmen transferden vazgeçmiyor. 7-8 milyon Euro'ya bu transferi bitirmeye çalışan sarı kırmızılı yönetim transfer limitine takılmamak için sezon sonuna kadar kiralık ve sonrasında zorunlu satın alma opsiyonlu bir sözleşme ile transferi bitmekte ısrarcı.
DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal