İrem Sak: Benzinli Araç Sevmiyorum

Ünlü oyuncu İrem Sak, geride bıraktığımız gün Nişantaşı'nda elektrikli scooter ile objektiflere takıldı. Sak, çevreci bir insan olduğunu belirterek ‘benzinli araç sevmiyorum’ dedi.

13.03.2021-09:58 - (Son Güncelleme: 13.03.2021-09:58) İrem Sak: Benzinli Araç Sevmiyorum

Scooter ile Nişantaşı’nda tur atan güzel oyuncu İrem Sak, kendisini görüntüleyen basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Samimi açıklamalarda bulunan İrem Sak, çevreci bir insan olduğunu vurgulayarak benzinli araç sevmediğini söyledi. Güzel oyuncu, ‘Eskiden metroya binerdim. Şimdi pandemiden dolayı bununla geziyorum. Hiçbir zaman otomobilim olmadı. Çevreci bir insanım, benzinli araç sevmiyorum’ ifadelerini kullandı.

‘İNŞALLAH BİR ELEKTRİKLİ ARABAM OLUR’

Elektirikli araçlar hakkında da konuşan Sak, sözlerini şöyle sürdürdü: ‘Elektrikli bir araçla test sürüşü yaptım. Tabii ehliyetim var. İnşallah bir elektrikli arabam olur’

KOMEDİ DE DRAM DA OLUR

İrem Sak, bir yeni dizi projesi üzerine çalıştığını belirterek şunları söyledi: ‘Bir şeyler var, kesinleşince haber veririm. Sinema değil dizi olacak. Benim gönlüm türden ziyade iyi senaryodan yana. Ben aynı kafalardaki komedi oyuncusu algısını kırdım. İyi senaryo olsun yeter ki türün hiç önemi yok. Güzel iş çıksın, komedi de dram da olur’

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal