İrem Sak Kimdir? Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Show TV'de yayınlanan, uzun yıllar Güldür Güldür Show ekibinde yer almış ancak kısa zaman önce ayrıldığını açıklayan İrem Sak kimdir? Kaç yaşında ve aslen nereli?

17.07.2018-10:24 - (Son Güncelleme: 25.10.2018-10:09) İrem Sak Kimdir? Kaç Yaşında ve Aslen Nereli?

Show TV ekranlarında yayınlanan, sunuculuğunu Ali Sunal'ın üstlendiği Güldür Güldür Show ekibinde uzun yıllar çalışmış olan İrem Sak, geeçtiğimiz günler sosyal medya hesabından yapmış olduğu bir açıklama ile ekipten ayrıldığını duyurmuştu.

İrem Sak kimdir? Kaç yaşında ve aslen nereli?

İREM SAK KİMDİR?

İrem Sak, 9 Şubat 1986 yılında Sivas'ta dünyaya geldi. Sivas'ta İlkokul, ortaokul ve lise eğitimin tamamlayan güzel oyuncu, 2006 yılında İstanbul'a geldi ve Üniversite eğitimini İstanbul Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde tamamladı.

Güzel oyuncu lise yıllarında tiyatro oyunlarında yer aldı ancak 2008 yılında Sizinkiler oyununda Zeytin karakterine hayat verdi.

Ünlü oyuncu İrem Sak, birçok reklam filminde rol aldı ve adından söz ettirmeye başladı. İlk ekran deneyimini ise Şen Yuva adlı dizide yaşadı. 2011 yılında Meltem Bozoflu'nun yönettiği 5'er Beşer adlı programda Sinem karakterine hayat verdi.

5'er Beşer adlı programın ekran ömrü kısa sürdü. Ünlü oyuncu ve senarist Gülse Birsel'in yazdığı Yalan Dünya adlı dizide Tülay karakterine hayat veren güzel oyuncu Sak, altın çağını yaşamaya başladı.

Sapr Apak ve Öner Erkan ile birlikte 2012 Altın Kelebek Ödülleri'nin sunuculuğunu yapmıştır. 3 yıl ara vermiş olduğu Güldür Güldür ekibine daha sonra geri döndü.

Ünlü oyuncu İrem Sak, radikal bir karar alıp artık komedi de rol almak istemediğini açıklamıştı.

TV PROGRAMLARI
  • 5'er Beşer (2011) Sinem
  • İnsanlar Alemi (2012) Sinem
  • Güldür Güldür (2015) Sinem
DİZİLERİ
  • Şen Yuva (2010) Şehrazat
  • Yalan Dünya (2012) Tülay
FİLMLERİ
  • Dedemin Fişi (2016) Kader
  • 'Dönerse Senindir' (2016)

Son Dakika Magazin Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal