Sabri Beyhan Kimdir?

Ukrayna'da boğazı kesilerek öldürülen İş insanı Cevdet Emir Şaşmaz'ın esrarengiz ölümüne dair her gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Şaşmaz'ın ölümüne dair arkadaşı Sabri Beyhan kafa karıştırıcı açıklamada bulundu. Peki Sabri Beyhan kimdir? Sabri Beyhan ne iş yapıyor?

13.03.2021-09:41 - (Son Güncelleme: 13.03.2021-09:41) Sabri Beyhan Kimdir?

İşte Benim Stilim’in yarışmacısının tanınan ismi Nazlı Hamarat’ın eşi Cevdet Emir Şaşmaz’ın Ukrayna’da öldürülmesi olayı karmaşık bir hal aldı.  Şaşmaz’ın arkadaşı Sabri Beyhan 'Cevdet arkadaşımdır, kendisi 1.61-65 boylarında. Fakat morgtaki ceset 1.85 boyunda' dedi. 

SABRİ BEYHAN KİMDİR?

Ukrayna’nın başkenti Kiev’de boğazı kesilerek öldürüldüğü söylenen iş insanı Cevdet Emir Şaşmaz ile ilgili her gün yeni bilgiler ortaya çıkıyor. Bu olay magazin gündemini bir hayli meşgul etti. 

Olayın olduğu zamanlar Cevdet Emir Şaşmaz’ın ölüm haberini ilk olarak eşi Nazlı Hamarat, instagram hesabından duyurmuştu. Ondan 1 gün sonra bu kez model ve tasarımcı Vijdan Vatansever 'Cevdet benim 1 yıllık sevgilimdi. Ellerim kelepçeliyken onu öldürdüler. O şerefsiz itin elinden alamadım' şeklinde açıklama yaptı. Hamarat bu sözleriyle 'O kız, eşimin kuryesiydi. Cinayeti o bile işlemiş olabilir' diye konuşmuştu. Karşılıklı atışmalar devam ederken bu kez Hamarat eşini teşhis edemediğini söyledi. 

Nazlı Hamarat’ın bu sözlerini iş insanı Sabri Beyhan da destekledi. Beyhan, Uçankuş TV’de ekrana gelen ‘Gündem Kanatlarımızın Altında’ programına telefonla bağlandı ve bazı açıklamalarda bulundu. Beyhan, 'Ceset Ukrayna’da otopsi yapılırken çok tahrip edilmiş, göğüs kafesi açılmış, yüzü de tanınmaz haldeydi. İç organları dışarıdaydı. Kapkaraydı. Cesedin Cevdet’e benzeyen tek şeyi kirli sakalıydı. Orada tutanakta boyu 1.85 yazıyordu. Cevdet Bey’in boyu ise 1.61, 1.65 civarında... 20 santimlik bir fark var. Tutanaktaki boyla, gerçek boy uyuşmuyor. Ceset bayağı kararmıştı.

Ceset torbasının kenarları kapalıydı, kolunu ve açıkçası dövmesini görmedim. Ancak cesedin Cevdet’e ait olup olmadığını söylemek zor. Kendisi şaka yapmayı seviyordu. Keşke bu bir şaka olsa ve bir yerlerden çıksa... Bu kadar herkesi üzecek bir şaka yapmaz diye düşünüyorum ama bu bizim dileğimiz. Emir inşallah yaşıyordur ama en doğru sonucu tabii ki Adli Tıp’tan çıkan sonuçta göreceğiz.' dedi.  

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal