Jason Statham: Türkiye Çok Güzel Bir Ülke

Dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham’ın başrolünü üstlendiği Five Eyes filminin Antalya'da gerçekleşen çekimleri tamamlandı. Yaklaşık iki ay boyunca Türkiye'de kalan Jason Statham, Antalya'dan memnun ayrıldı.

13.03.2021-09:43 - (Son Güncelleme: 13.03.2021-09:43) Jason Statham: Türkiye Çok Güzel Bir Ülke

İngiliz aktör Jason Statham ile ünlü yönetmen Guy Ritchie, 'Five Eyes' filminin çekimleri için Antalya’ya gelmişti. Merakla beklenen filmin çekimleri tamamlandı.

Serik ilçesi Belek Turizm Merkezi'ndeki bir otelde kalan dünyaca ünlü oyuncu Jason Statham, Türkiye’den ayrılmadan önce otelin Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk ile bir araya geldi. Antalya’da geçirdiği iki ay hakkında konuşan Statham’ın burayı çok beğendiği öğrenildi.

'YENİDEN GELECEĞİM'

Jason Statham, şunları söyledi: ‘Türkiye çok güzel bir ülke, Türk kültürü ve Antalya şehri beni çok etkiledi. Türk misafirperverliğini hiç unutmayacağım. En kısa sürede ailemle birlikte Antalya’ya tatile geleceğim. Ayrıca Hollywood’daki diğer sanatçı arkadaşlarıma da Antalya ve Türkiye’den bahsedeceğim. Onların da benim gibi Türkiye’de film çekmelerini isteyeceğim. 2 ay boyunca Türkiye ve Türk insanı beni çok etkiledi’

Yönetim Kurulu Başkanı Ali Şafak Öztürk ise Jason Statham’ı ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getirdi. Öte yandan Öztürk’ün ünlü aktörü ailesiyle tatil için davet ettiği aktarıldı.

NE OLMUŞTU?

Jason Statham'ın başrolü üstlendiği 'Five Eyes' filminin çekimleri 21 Ocak'ta Antalya'da başladı. Film çekimleri için EXPO alanı dev bir film platosuna dönüştürüldü. Öte yandan tarihi semt Kaleiçi ile Cumhuriyet Meydanı'nda çekimler gerçekleştirildi.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal