İrem Derici’yi aldatmanın bedeli ağır oldu: Cem Belevi'nin ses kayıtları ortaya çıktı

Pop müziğin sevilen isimlerinden İrem Derici, Cem Belevi ihaneti sonrası, Instagram hesabından yaptığı açıklama ile magazin gündemine bomba gibi düştü. İşte İrem Derici’nin o paylaşımı.

10.05.2022-14:13 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-17:26)

Magazin dünyasının gözde isimlerinden İrem Derici, son günlerde uğradığı ihanetle konuşuluyor. Sevgilisi Cem Belevi tarafından aldatılan İrem Derici, sosyal medya hesabından yaptığı açıklama ile ateş püskürdü. 

İrem Derici’den Cem Belevi’ye cevap 

İrem Derici’nin aşktan yüzü gülmüyor. Kısa bir süre önce şarkıcı Cem Belevi ile aşk yaşamaya başlayan ünlü şarkıcı ihanete uğramış ancak sevgilisine ikinci bir şans vermişti. Geçtiğimiz günlerde ise Belevi’nin İrem Derici’yi yeniden aldattığı ortaya çıktı. Çıkan haberler sonrası ‘Asla onu aldatmam’ açıklamasında bulunan Belevi’ye, İrem Dericiden cevap geldi. Ünlü şarkıcı elimde ses kayıtları var dedi. 

İrem Derici'den aldatma açıkalması

İhanetin bedeli ağır oldu

Bir süredir İrem Derici ile birlikte olan genç şarkıcı Cem Belevi’nin, ünlü şarkıcıyı manken Nergis Nesrullayeva ile aldattığı iddia edildi. Çıkan haberler sonrası Instagram hesabı üzerinden açıklama yapan İrem Derici, takipçilerini şaşkına çevirdi. 

İrem Derici

Saltanat sona erdi!

Aldatma haberleri sonrası açıklama yapan Derici, "Saltanat sona erdi çeyrek popçu! Sefil hayatının geri kalanında sana mutluluklar diliyorum. Hayırlı konser dilenmeler." notunu düştü. Aldatma haberleri sonrasında kişisel sosyal medya hesabından açıklama yapan Belevi ise, "İrem'i çok sevdim. Aldatma iddiasını kabul etmiyorum. Söyleyenler gerçeği yansıtmıyor. Ben aldatmayı beceremem zaten. İlk konumuz alevler attığın Influencerlar mı olsun? Ya da itiraf ettiğin ihanetten de girebilirim mevzuya" ifadelerini kullandı. 

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal