Menajerlik dünyasında göze çarpan isim Alper Ajda

Menajerlik günümüzde çok önemli bir meslek. Sanatçılar, müzisyenler, ünlü isimler en iyi menajerlerle çalışmak, en iyi menajerleri bulmak istiyorlar. Durum böyle olunca da işini iyi yapan menajerler bu camiada bir adım öne çıkıyor. İşini iyi yapan deyince de akıllara hemen son donemin göze çarpan ismi Alper Ajda geliyor!

10.05.2022-12:18 - (Son Güncelleme: 10.05.2022-12:18) Menajerlik dünyasında göze çarpan isim Alper Ajda

Alper Ajda, 41 yaşında Amsterdam’da yaşayan bir menajerdir. Kendisi menajerlik ve organizatörlük işini severek ve en iyi şekilde yapmaktadır. Bu yüzden çok önemli isimlerle çalışma fırsatı yakalamıştır. Murat Boz, Ben Fero, Murda gibi isimlerle çalışan başarılı menajer, pop dünyasının yıldız ismi Simge’nin Avrupa’daki menajerlik işlerini yürütmektedir. İşini en iyi şekilde yapması ve severek yapması onu bu denli iyi bir menajer haline getirmiştir. 

Sadece menajer değil aynı zamanda organizatör!

41 yaşındaki başarılı menajer Alper Ajda, aynı zamanda organizatörlük yapmakta. Geçen sene Bodrum’da düzenlediği Blu Bodrum organizasyonuyla adından çokça söz ettirdi. Dubai’de bir festival düzenlemek gibi bir hedefi vardır. Türkiye’de ve dünyada yaz festivallerine imzasını atmayı hedefler. Avrupa’da yaptığı turneler onun vazgeçilmez organizasyonlarıdır. Dünyanın tüm ülkelerinde festival düzenlemek gibi bir hedefi vardır. Yaptığı organizasyonlarla, başarılı organizatör olarak anılmaktadır. Bu durum onun için gurur kaynağı olmuştur. Çokça emek verdiği işlerden emeklerinin karşılığını her zaman almıştır. Alper Ajda, yoluna emin adımlarla devam etmektedir. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal