İrem Derici’nin aldatılma hikayesinin perde arkası ortaya çıktı: Meğer Cem Belevi arabada…

İrem Derici ve Cem Belevi ayrılığı magazin gündemine bomba gibi düştü. Aldatma ile sonlanan ayrılığın perde arkası aralandı. İrem Derici, Cem Belevi’yi arabasında yakalamış. İşte detaylar…

11.05.2022-15:44 - (Son Güncelleme: 11.05.2022-15:44)

Son günlerde magazin dünyası İrem Derici ve Cem Belevi ayrılığını konuşuyor. Genç popçunun ünlü şarkıcı İrem Derici’yi aldattığı haberlerinin ortaya çıkması sonrası, Derici sosyal medya hesabından açıklama yapmış Belevi tarafından aldatıldığını doğrulamıştı. Daha sonra genç şarkıcı Cem Belive’den aldatma haberlerinin doğru olmadığına dair bir açıklama gelmiş ancak İrem Derici, elinde ses kayıtları olduğunu belirtmişti. 

Aldatıldığını sevgilisinin arabasında öğrendi

Cem Belevi’nin ‘ben aldatmam’ açıklaması sonrası deliye dönen İrem Derici, ınstagram hesabından yaptığı paylaşımda, ‘Elimde ses kayıtları var ‘ demişti. 2.Sayfa programında bugün ortaya atılan iddia ise, İrem Derici’nin, Cem Belevi'nin arabasının torpidosunda ikinci bir cep telefonu yakaladı. İrem Derici bulduğu cep telefonda ise aldatıldığının ispati olan ses kayıtlarını ele geçirdi. Gündeme bomba gibi düşen bu iddiaya henüz İrem Derici tarafından bir açıklama gelmedi. 

İrem Derici'nin aldatıldığı ses kayıtları ortaya çıktı

Mihrab Kurt
mihrabkurt@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal