İran'da Coronavirüsten Ölenler Kazılan Mezarlara Gömüldü

Çin'in Vuhan kentinden yayılan coronavirüs salgını dünyanın birçok yerinde görülmeye başladı. Çin'den sonra virüsün en çok etki ülkelerden biri ise İran oldu. Sınır komşumuzda ölenlerin sayısı 145 olurken, ölülerin gömüldüğü anlar ortaya çıktı.

07.03.2020-15:16 - (Son Güncelleme: 07.03.2020-15:29)

Çin'in Vuhan kentinden yayılmaya başlayan coronavirüs salgını dünya için tehdit olmaya devam ediyor. 2019'un Ağustos ayında yayılmaya başlayan virüs, Çin'den sonra en çok İtalya ve İran'da etkili oldu. İran'ı etkisi altına alan salgın meclisteki milletvekillerine kadar yayılırken, bir milletvekili coronavirüs salgını nedeniyle hayatını kaybetti.

Son gelen bilgilere göre İran'da 145 kişi coronavirüsten etkilendi. Vaka sayısının 5 bin 823'e çıktığı ülkede ölülerin gömülme anları ise kameralara yansıdı.

Videoda çok sayıda kazılı mezar görülürken, ölen insanların ise karga tulumba mezarlara taşındığı da görüldü. Mezarların çok derin olması, kireçlenmesi, derine indirilirken de tedbir alınmaması ve cenazelerin mezarlara atılması ise dikkatlerden kaçmadı.

Öte yandan İran'da coronavirüs salgınına yakalanıp da taburcu olan kişi sayısı da bin 699 olarak aktarıldı.


DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal