Irak'ta büyük patlama! Meydana gelen faciada çok sayıda ölü ve yaralı var

Irak'ta kabus dolu anlar korku ve paniğe yol açtı. Irak'ta meydana gelen faciada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi.

08.08.2022-12:04 - (Son Güncelleme: 08.08.2022-15:29) Irak'ta büyük patlama! Meydana gelen faciada çok sayıda ölü ve yaralı var

Irak'ta kabus dolu anlar korku ve paniğe yol açtı. Irakta meydana gelen faciada çok sayıda ölü ve yaralı olduğu belirtildi. Irak'ın Necef şehrindeki silah ve mühimmat deposunda meydana gelen patlama nedeniyle 7 kişi hayatını kaybetti, 3 kişi ise yaralandı.

7 ölü, 3 yaralı

Irak'ın güneyinde yer alan Necef kentinde, Şii Lider Mukteda Sadr başkanlığındaki Sadr Grubu'nun silahlı kanadı olan Saraya el-Selam'a ait silah ve mühimmat deposunda patlama meydana geldi. Silah ve mühimmat deposunun kentteki Olimpiyat Stadı yakınında olduğu belirtilirken, yetkililer patlama nedeniyle 7 kişinin hayatını kaybettiğini, en az 3 kişinin ise yaralandığını açıkladı.

Aşırı sıcaklar

7 kişinin hayatını kaybettiği, en az 3 kişinin ise yaralandığı patlamanın, Necef kentindeki aşırı sıcakların yol açtığı belirtildi.

Ertuğ Güveniş
ertugguvenıs@outlook.com
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal