Ip Man 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man 4: Final ne zaman ve nerede çekildi?

Başrolünde dünyaca ünlü oyuncu Donnie Yen’in yer aldığı Ip Man 4: Final filmi bu akşam televizyon ekranlarında olacak. Film severler Ip Man 4 film konusu ve oyuncuları hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Ip Man 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man 4: Final ne zaman ve nerede çekildi? İşte soruların yanıtları...

01.08.2023-16:58 - (Son Güncelleme: 01.08.2023-16:58) Ip Man 4 filmi konusu nedir, oyuncuları kimler? Ip Man 4: Final ne zaman ve nerede çekildi?

Ip Man 4 filmi bu akşam bir kez daha televizyon ekranlarında yayınlanacak. Başrolünde John Wick 4 ile zirveye çıkan Donnie Yen’in yer aldığı başarılı yapımın konusunu ve oyuncularını öğrenmek isteyenler arama motorlarını meşgul etmeye devam ediyor. Peki Ip Man 4 filmi konusu Nedir, oyuncuları kimler? Ip Man 4: Final Ne Zaman ve nerede çekildi?

Ip Man 4 filmi konusu nedir?

Karısının ölümüyle sarsılan Ip Man, sigara nedeniyle boğaz kanseri olduğunu öğrenir. Asi oğlu Ip Chun, zorbalara karşı kavga eder fakat bu durum okuldan atılmasına sebep olur. 

Ip Man ise oğluna bir okul aramak için ABD’nin San Francisco şehrine gitmeye karar verir. Öğrencisi Bruce Lee, bir Wing Chun okulu açarak, Amerikalılara dövüş sanatlarını öğreterek ve dövüş sanatları üzerine bir kitap yazarak San Francisco'daki yerel dövüş sanatları topluluğunu altüst eder.

Ip Man 4 Filmi

Ip Man 4 filmi oyuncuları kimler?

Ip Man 4 filmi oyuncu kadrosu şu isimlerden oluşuyor:

Donnie Yen .... Ip Man

Wu Yue .... Wan Zong Hua

Scott Adkins .... Barton Geddes

Danny Chan .... Bruce Lee

Vanness Wu .... Hartman Wu

Chris Collins .... Colin Frater

Nico Amedeo .... Walters

Ip Man 4: Final ne zaman ve nerede çekildi? 

Ip Man 4: Final filminin çekimleri Nisan 2018'de başladı. Filmin çekimleri Çin, Preston, Lancashire'de gerçekleştirildi.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal