Kerem Demirbay kimdir, nereli? Galatasaray ile anlaşan Kerem Demirbay kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? Kerem Demirbay hayatı ve biyografisi

Avrupa’da Bayer Leverkusen’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay’ın Galatasaray ile anlaşmaya vardığı ifade edildi. Peki Kerem Demirbay kimdir, nereli? Galatasaray ile anlaşan Kerem Demirbay kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı? İşte Kerem Demirbay hayatı ve biyografisi...

01.08.2023-16:25 - (Son Güncelleme: 01.08.2023-16:25)

Süper Lig’de kadrosunu kaliteli isimlerle güçlendiren Galatasaray’ın Bayer Leverkusen’de forma giyen Türk asıllı Alman futbolcu Kerem Demirbay ile 3 yıllık anlaşma sağladığı öğrenildi. 30 yaşındaki yıldız orta saha oyuncusunun bu akşam 23.00’te İstanbul’da olması bekleniyor. Sarı kırmızılı futbol severler ise Kerem Demirbay’ın hayatı ve kariyeri hakkında bilgi edinmek için arama motorlarına yöneldi. Peki Kerem Demirbay Kimdir, nereli? Galatasaray ile anlaşan Kerem Demirbay kaç yaşında ve hangi takımlarda oynadı?

Kerem Demirbay Galatasaray’da

Galatasaray’ın Kerem Demirbay transferi için Bundesliga ekiplerinden Bayer Leverkusen ile 3.5 milyon euro bonservis bedeli karşılığında anlaşma sağladığı öğrenildi.

Kerem Demirbay Kimdir

30 yaşındaki futbolcu bu gece saat 23.00’te İstanbul’a gelerek kendisini sarı kırmızılı formaya 3 yıllığına bağlayacak sözleşmeye imza atacak.

Kerem Demirbay kimdir?

Futbolcu Kerem Demirbay, 3 Temmuz 1993 tarihinde Almanya’nın Herten şehrinde doğdu. 183 boyundaki merkez orta saha oyuncusu kariyeri boyunca Dortmund, Hamburg, Köln, Fortuna Düsseldorf, Hoffenheim ve son olarak Bayer Leverkusen formaları giydi.

Daha önce 2 kez Alman Milli Takımı’nda oynayan 30 yaşındaki orta saha oyuncusu kariyeri boyunca çıktığı 394 maçta 66 gol ve 77 asist üretti.

Kürşat Muratcan Kılıç
kursat@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal