Instagram Hesabı Nasıl Hacklenir? Instagram Hesabında Nasıl Şifre Kırılır?

Instagram, Facebook ve Twitter gibi diğer kişisel hesapların çalınması birçok soruna neden olabilir. Başınıza bela açabilirsininz. Peki Instagram Hesabı Nasıl Hacklenir? Instagram Hesabında Nasıl Şifre Kırılır? sorularının cevabı haberimizde…

21.01.2019-16:28 - (Son Güncelleme: 21.01.2019-16:26) Instagram Hesabı Nasıl Hacklenir? Instagram Hesabında Nasıl Şifre Kırılır?

Arkadaşlarınızla eğlence amaçlı hesaplarını ele geçirmek oldukça basit. Instagram’da her hangi bir program kullanmadan hesabı ele geçirebilirsiniz. Fakat Instagram hesabı çalma ve şifre kırma birçok probleme neden olabilir. Bu haberde kişinin hangi yollar ile Instagram hesabı çaldığını öğrenebilir ve önlemlerinizi alabilirsiniz.

Kullanıcılar arasında popüler olan “Instagram Hesabı Nasıl Hacklenir?” Sorusudur. Öncelikle Instagram uygulamasını bilgisayardan bir tarayıcı üzerinden açmalısınız. Ardından çalmak istediğiniz hesabın kullanıcı adını girmeniz gerekir.  Sonrasında giriş yap butonuna basmalısınız.  Daha sonrasında karşınıza şifremi unuttum butonu çıkacaktır. Butona tıkladığınızda bilgileri eksiksiz bir şekilde girmeniz gerekir. Bu işlemleri geçtikten sonra tarayıcıdaki kod kısmını açmanız gerekir. Buradaki gerekli bölgenin kodlarını silin. Sonrasında aşağıda çıkan kodları, sildiğiniz kısma yapıştırın. Sonrasında onay tuşuna basarak kod kısmını kapatın. Gerekli kodu elde ettikten sonra şifreyi değiştirebilirsiniz.

Instagram da hesap hacklemek ve çalmak sizlerin başını derde sokabilir.

Son Dakika Teknoloji Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

En Çok Okunanlar

Modal