İnsanları Uzaylıların Yarattığını İddia Eden Kadın Göğüslerini Kapatmayı Reddetti! Para Cezasına Çarptırıldı

Kolombiya’nın Cartagena şehrinde yaşayan Ruby Macea Pacheco isimli bir kadın, insanların uzaylılar tarafından var edildiğini iddia etti. Realizm savunucusu olduğu bilinen kadın, göğüslerini kapamayı reddedince para cezasına çarptırıldı.

03.12.2021-10:05 - (Son Güncelleme: 03.12.2021-10:05) İnsanları Uzaylıların Yarattığını İddia Eden Kadın Göğüslerini Kapatmayı Reddetti! Para Cezasına Çarptırıldı

İnsanların uzaylılar tarafından yaratıldığını iddia eden bir kadın, ilginç yaşam tarzı nedeniyle gözleri üzerine toplamayı başardı. Realizm savunuzu olan Ruby Macea Pacheco, kıyaferlerin kamu cinsiyetçiliğine neden olduğu için yaşadığı yer olan Kolombiya sahillerinde üstü çıplak bir şekilde dolaşmaya karar verdi. 52 yaşındaki Ruby Macea Pacheco, Marbella sahilinde çektirdiği üstsüz fotoğrafı nedeniyle para cezasına çarptırıldı. 

ÜSTSÜZ FOTOĞRAFI CEZA ALDIRTTI

Polis, 52 yaşındaki kadının üstsüz şekilde dolaşarak göğüslerini ortaya çıkardığını ve ‘kamusal alanda cinsel eylemlerde bulunmak veya teşhircilik’ suçlarından 400.000 Kolombiya Pesosu (74 £) para cezasına çarptırıldığını dile getirdi. Kolombiya’da 1970'lerde Fransa'da Rael olarak bilinen Claude Vorilhon tarafından kurulan bir derneğin üyesi olduğunu belirten Ruby Macea Pacheco’nun UFO tutkunu olduğu ortaya çıktı. 

İNSANLARI UZAYLILARIN VAR ETTİĞİNİ İDDİA EDİYOR

Evrende insanoğlundan daha gelişmiş uzaylı uygarlığı tarafından var edildiğine inandığını dile getiren 52 yaşındaki Pacheco, ölümsüzlüğün bulunabileceğini iddia ediyor. Realizm savunucusu olan Pacheo, realizmin kadın- erkek eşitliğini temel aldığını ifade ederek ‘Erkekler toplum içinde üstsüz olabildikleri sürece kadınlar da aynı anayasal hakka sahip olmalıdır. Aksi halde erkekler de göğüslerini saklayacak bir şeyler giymeli’ şeklinde konuştu. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal