İngiltere’de Manchester derbisi heyecanı: Manchester City Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Manchester City Manchester United maçı nereden izlenir şifresiz?

İngiltere FA Cup finalinde, Premier Lig şampiyonu Manchester City ile sezonu Avrupa potası dışında tamamlayan Manchester United karşı karşıya gelecek. Peki Manchester City Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Manchester City Manchester United maçı nereden izlenir şifresiz? İşte detaylar…

25.05.2024-12:40 - (Son Güncelleme: 25.05.2024-12:40) İngiltere’de Manchester derbisi heyecanı: Manchester City Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Manchester City Manchester United maçı nereden izlenir şifresiz?

Dünya futbolunun ekol takımlarından olan Manchester City ile Manchester United, İngiltere FA Cup’ı müzesine götürmek için Wembley’de karşı karşıya gelecek. Premier Lig’de yeniden şampiyonluğa uzanan Pep Guardiola yönetimindeki Manchester City ezeli rakibini yenerek müzesine bir kupa daha katmayı hedefliyor. Gelecek sezon Avrupa kupalarında yer almak isteyen Manchester United ise kupayı kazanarak Avrupa’ya katılmayı hedefliyor. Peki Manchester City Manchester United maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Manchester City Manchester United maçı nereden izlenir şifresiz?

Manchester City Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

FA Cup final maçında Manchester City Manchester United ile 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü TSİ 17.00’de Wembley Stadyumu’nda oynanacak. Mücadele Türkiye’de Tivibu Spor 1 aracılığıyla canlı yayınlanacak. 

İngiltere’de Manchester derbisi heyecanı: Manchester City Manchester United maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Manchester City Manchester United maçı nereden izlenir şifresiz?

Manchester City Manchester United maçı hakemi kim olacak?

Manchester City Manchester United maçı hakemi Andrew Madley olacak.

Manchester City Manchester United maçı nereden izlenir şifresiz?

Tivibu Spor 1’da canlı yayınlanacak olan Manchester City Manchester United maçını izlemek için Tivibu Spor paketlerinden birini satın almanız gerekiyor.

Manchester City Manchester United muhtemel ilk 11’ler:

Manchester City: Ortega, Walker, Dias, Akanji, Gvardiol, Rodri, Foden, De Bruyne, Bernardo Silva, Doku, Haaland.

Manchester United: Onana, Wan-Bissaka, Casemiro, Martinez, Dalot, Amrabat, Mainoo, Diallo, Garnacho, Bruno Fernandes, McTominay

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal