Fenerbahçe kalan umutları için sahada: Gözler Konya’da olacak

Trendyol Süper Lig’de Fenerbahçe sahasında İstanbulspor ile karşılaşacak. Sarı lacivertliler rakibini yendikten sonra lider Galatasaray’ın Konyaspor’a kaybetmesini bekleyecek.

25.05.2024-11:34 - (Son Güncelleme: 25.05.2024-11:34) Fenerbahçe kalan umutları için sahada: Gözler Konya’da olacak

Fenerbahçe, Süper Lig’in 38. haftasında sahasında lige haftalar öncesinden veda eden İstanbulspor’u konuk edecek. Geçen hafta Galatasaray’ı yenerek şampiyonluk şansını son haftaya taşıyan sarı lacivertliler, rakibini mağlup ederek gözünü Konya’da oynanacak Konyaspor Galatasaray mücadelesine çevirecek.

Fenerbahçe kalan umutları için sahada

Fenerbahçe, yarın akşam Ülker Stadı'nda oynanacak maçta İstanbulspor'u konuk edecek. Mücadeleyi saat 19.00'da başlayacak ve karşılaşmayı hakem Volkan Bayarslan yönetecek.

Fenerbahçe kalan umutları için sahada: Gözler Konya’da olacak

Geçtiğimiz hafta ligdeki derbide Galatasaray'ı deplasmanda mağlup eden Fenerbahçe, bu galibiyetle şampiyonluk umutlarını son haftaya taşıdı. Ancak, rakipleri Galatasaray'ın Konya deplasmanında puan kaybetmesini bekleyecekler. Diğer taraftan, Fenerbahçe'nin ligi ikinci sırada tamamlaması da mümkün.

Ancak Fenerbahçe'de eksikler bulunuyor. Sarı-lacivertli takımda, sarı kart cezalısı Michy Batshuayi ve kırmızı kart cezalısı Alexander Djiku'nun yanı sıra İrfan Can Eğribayat, Mert Hakan Yandaş ve Jayden Oosterwolde cezalı durumda. Ayrıca, sakatlıkları bulunan İsmail Yüksek, İrfan Can Kahveci, Serdar Aziz, Cengiz Ünder ve Rade Krunic de yarınki maçta forma giyemeyecek.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal