Fatih Karagümrük Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Trendyol Süper Lig’de Fatih Karagümrük ile Samsunspor karşı karşıya gelecek. İki takım da maça prestij amacıyla çıkacak. Peki Fatih Karagümrük Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde…

25.05.2024-12:26 - (Son Güncelleme: 25.05.2024-12:26) Fatih Karagümrük Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Süper Lig’de sezonun son haftasında Fatih Karagümrük ile Samsunspor karşı karşıya gelecek. Lige geçen hafta Gaziantep FK deplasmanında kaybederek veda eden Fatih Karagümrük, ligde kalmayı garantileyen Samsunspor karşısında kazanarak sezona ve Süper Lig’e galibiyetle veda etmek istiyor. Peki Fatih Karagümrük Samsunspor maçı Ne Zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fatih Karagümrük Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda?

Fatih Karagümrük Samsunspor maçı 25 Mayıs 2024 Cumartesi günü saat 17.00’de Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda karşılaşacak. Karşılaşma Bein Sports 1’de canlı yayınlanacak.

Fatih Karagümrük Samsunspor maçı hakemi kim olacak?

Fatih Karagümrük Samsunspor maçı hakemi Mehmet Türkmen olacak.

Fatih Karagümrük Samsunspor maçı ne zaman, saat kaçta ve hangi kanalda? (Canlı yayın bilgisi)

Fatih Karagümrük Samsunspor muhtemel ilk 11’ler:

Fatih Karagümrük: Emre, Nazım, Biraschi, Koray Günter, Levent, Bertolacci, Kourbelis, Can Keleş, Eysseric, R. Mendes, Markao.

Samsunspor: Okan, Schindler, Yunus Emre, R. van Drongelen, Soner, Tait, Taylan, Holse, Ntcham, Emre, Mouandilmadjii.

Kürşat Muratcan Kılıç
muratcankilic@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal