İngiltere'de Akaryakıt Krizi Tırmanıyor: Bıçaklı Kavga Çıktı

İngiltere'de TIR ve kamyon şoförü eksikliği nedeniyle yaşanan akaryakıt krizi ülkedeki gerilimi tırmandırdı. Bir benzin istasyonunda sürücü bir başka şoföre bıçak çekti.

29.09.2021-15:23 - (Son Güncelleme: 29.09.2021-17:25)

Birleşik Krallık'ın Avrupa Birliği'nden ayrılmasının üzerine ortaya çıkan nakliye şoförü eksikliği tedarik zincirini aksattı. Marketlerde meyve-sebze reyonları boşalırken akaryakıt istasyonlarında uzun kuyruklar oluşmuştu.

İNGİLTERE'DE KRİZ TIRMANIYOR

İngiltere’de akaryakıt teslimatı sıkıntısı giderek büyümeye devam ediyor. Ülke geneleninde iki büyük şirketin teslimatları kamyon şoförü bulamadıkları için aksadığı duyuruldu. Bazı benzinliklerde ise oluşan sıra dolayısıyla kavgalar çıkmaya devam ediyor.

KRİZDE ORDU DEVREYE GİRDİ

İngiltere'de son bir haftadır devam eden krizde ordu devreye girdi ve petrol sevikiyatının başına geçti. Fakat Birleşik Krallık'ta kriz hala aşılamazken bu sabah ülkenin başkenti Londra'da yine uzun benzin kuyrukları oluştu. Akaryakıtın tükendiği istasyonlarda pompaların üzerine ''kullanım dışı'' ibareleri yer aldı.

BENZİN SIRASI KAVGASI YAŞANDI

Kriz tırmanmaya devam ederken Londra'da bir sürücü, öne geçmeye çalıştığı gerekçesiyle başka bir soföre bıçak çekti. Hatta hızını da alamayan adam, arabayı tekmelemeye başladı.

Sağ elinde bıçak sol elinde plastik benzin bidonu tutan adam bağırmaya başladı. Kavga sürerken bıçaklı saldırgan arabanın ön kısmına doğru ilerledi ve benzin bidonunu kaportaya fırlattı. Hala hırsını alamayan bıçaklı saldırgan, otomobilin kapısını tekmeledi. Saldırıya uğrayan şoför geri geri kaçmaya çalışırken arkasındaki bir başka arabaya da zarar verdi.

SALDIRGANIN KİMLİĞİ TESPİT EDİLEMEDİ 

Polis aracılığıyla yapılan açıklamada ise ''Polis, Welling, Bellegrove Road'daki bir benzin garajının dışında iki sürücünün karıştığı bir olayın ihbarı üzerine saat 14.37'de çağrıldı. Soruşturma devam ediyor.'' ifadeleri yer aldı.

Ayrıca polis ekipleri, gerçekleşen olayın ardından bıçaklı saldırganın kaçtığını ve kimliğinin belirlenemediği bildirildi. 

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal