İngiltere Premier Lig Ne Zaman Başlıyor? Tarihler Açıklandı

İngiltere'de coronavirüs sebebiyle askıya alınan sezon 17 Haziran'da tekrardan başlayacak. Takımlar içerisindeki toplantının sonrasında 17 Haziran’da yapılması kararı alındı.

28.05.2020-17:55 - (Son Güncelleme: 28.05.2020-17:52) İngiltere Premier Lig Ne Zaman Başlıyor? Tarihler Açıklandı

İngiltere Premier Lig'de futbola geri dönüş için idmanların tekrardan başlamasına dönük gerçekleşem oylama sonuçlanmış ve antrenmanlar 5'li gruplar şeklinde başlamıştı. İdmanlar sosyal mesafe kurallarına uygun şekilde yapılırken flaş son dakika olayı meydana geldi.

BBC'de yapılan haberlere göre; Premier Lig, 17 Haziran'da devam edecek. Önceden yapılamayan 2 erteleme karşılaşması Aston Villa - Sheffield United ve Manchester City - Arsenal müsabakalarıyla başlayacak İngiltere Premier Lig'i aynı hafta sonundaki karşılaşmalarla sürecek.

İngiltere'de coronavirüs salgını sebebiyle liglere 13 Mart'ta askıya alınmıştı. Jürgen Klopp liderliğindeki Liverpool yalnızca Premier Lig tarihinde değil belki de beş büyük lig tarihinde kolay kolay görülmeyecek bir performans ile 2020 senesi mart ayı içine girmişti. Yalnızca iki maç daha kazanması durumunda şampiyon olacak Liverpool, coronavirüsü salgını olmasa büyük olasılıkla mart bitmeden şampiyon olup tarihe adını yazdıracaktı. Liverpool şimdi ise büyük ihtimalle en geç şampiyon olan kulüp olacak.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal