İngiltere Krallığı'nın 6'ncı Varisi Dünyaya Geldi

İngiltere Cambridge Düşesi Kate Middleton üçüncü çocuğunu dünyaya getirdi. Cinsiyetinin erkek olduğu belirtilen bebek tahtın altıncı varisi oldu.

23.04.2018-19:26 - (Son Güncelleme: 23.04.2018-19:18) İngiltere Krallığı'nın 6'ncı Varisi Dünyaya Geldi

Cambridge Düşesi Kate Middleton üçüncü çocuğunu doğurdu. Bebeğin cinsiyeti erkek. Bebeğin 3,9 kilo doğduğu açıklandı.

BEBEK İÇİN KAMP KURDULAR

Çok sayıda İngiliz, William Shakespeare ile aynı gün dünyaya gelen bebeği görmek için hastane önünde 15 gündür kamp yapıyor.

GENİŞ GÜVENLİK ÖNLEMİ ALINDI

Kensıngton Sarayından yapılan duyruda şu ifadelere yer verildi. Kate, bu sabah saatlerinde doğum sancısının başlamasının ardından Paddington'daki St.Mary's hastanesine götürüldü. Londra'daki St George's Hastanesi'nin özel doğum polikliniği Lindo Wing'de doğum yapan Middleton için hastane etrafında geniş güvenlik önlemleri alındı.

St Mary's Hastanesi çevresindeki hazırlıklar, 15 gün evvelden başlamış, hastanenin yer aldığı caddeye park yasağı getirilerek cadde bariyerlerle kesilmişti.

POZ VERMESİNİ BEKLİYORLAR

Middleton ve William'ın daha önceki doğumların ardından olduğu gibi üçüncü çocuklarıyla da doğum sonrası medyaya poz vermesi bekleniyor. Hem İngiliz hem de dünya medyası da kraliyet ailesinin doğum sonrası fotoğrafını çekmek için hastane önünde bekleyişine devam ediyor.

ALTINCI VARİS OLDU

Yeni dünyaya gelen kraliyet bebeği, ağabeyi Prens George ve ablası Prenses Charlotte'ın ardından tahtın altıncı varisi oldu. Prens William ve Kate Middleton'ın üçüncü çocuğu, Cambridge Dükü unvanını alacak.

Son Dakika Dünya Haberleri için aşağı kaydırın.

DNC Medya
DNC Medya
bilgi@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal