İnanılmaz kampanya 1 euro ve 1 dolar fiyatla yurt dışına çıkabileceksiniz!

İnanılmaz bir kampanyaya imza atıldı. Türk Hava Yolları'nın yan kuruluşu olan AJet, eski adıyla ‘Anadolu Jet’ Türkiye'den yurt dışına 1 dolar artı vergiler, yurt dışından Türkiye'ye 1 euro artı vergilerle alınabilecek bir kampanya başlattı.

22.03.2024-10:15 - (Son Güncelleme: 22.03.2024-16:38) İnanılmaz kampanya 1 euro ve 1 dolar fiyatla yurt dışına çıkabileceksiniz!

AJet, seyahat çeşitliliği için oldukça dikkat çeken, iki günlük bir kampanya başlattı. 22-24 Mart 2024 tarihlerinde alınacak ve 31 Mart-31 Mayıs 2024 tarihleri arasında seyahatlerini gerçekleştirebilecek.

50 bin kontenjan sınırı var!

‘Anadolu Jet’ Türkiye'den yurt dışına 1 dolar artı vergiler, yurt dışından Türkiye'ye 1 euro artı vergilerle alınabilecek bir kampanyaya imza attı.

Avrupa’nın gözde şehirlerini bu kampanya sayesinde seyahat edebileceksiniz. Kampanyalı olan bu biletler, Yurt dışına 1 dolar artı vergiler, yurt dışından Türkiye'ye uçuşlar içinse 1 euro artı vergilerden başlayan fiyatlarla satışa sunuldu. Türkiye'den yurt dışına (Kuzey Kıbrıs hariç) ve yurt dışından Türkiye'ye direkt uçuşlar kampanya kapsamına alındı. Ayrıca bu kampanya 50 bin koltuk kontenjanı bulunuyor. İnternet sitesi (www.ajet.com.tr) ‘den hem detaylarına ulaşabilirsiniz. Hem de bilet satın alma işlemini gerçekleştirebilirsiniz.


Züleyha Koyunoğlu
zuleyhakoyunoglu@haber365.com.tr
YORUM YAZ..

BUNLAR DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Modal